2777
2789
عنوان

کیا خونه ندارن؟و تازه ازدواج کردن؟

1628 بازدید | 91 پست

سلام خانما من ۱۵ ماهه عقدم اول قرار بود خونه بخریم حالا به خاطر مشکلاتی نتونستیم فعلا شوهرم میگه صبر کنیم ولی من دیگه خسته شدم میگم بریم اجاره بعدش پشیمون میشم ولی😭 

کیا اول زندگی خونه نداشتن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من واقعا درک نمیکنم چرا باید همین اول زندگیتون خونه داشته باشید !؟ خصوصا تو این اوضاع گرونی 

ایشالا هر وقت تواناییشو داشتید خونه میخرید

اجاره یا رهن سختی نداره که..

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
بیشتر زن و شوهرهای جوون فک می کنم وضعیتشون همین باشه👀👀👀

واقعا خونه خیلییی گرون شده همه میگن اگه الان نخرید بعدا دیگه نمیتونین اخه چ کنیم الانم که شرایط مهیا نیس

خیلی سخته نه ؟ شوهرت چن سالشه شوهر من ۳۵ سالشه سنش بالاس اگه خونه نخره خانوادم تحقیرم میکنن

چ ربطی داره واقعا؟هرکی سنش بالاس حتما همه چی داره؟ن والا اونم تو این اوضاع الان ک ملت نون شب ندارن.

منم۴ساله ازدواج کردم هنوز خونه ندارم خدابزرگه غصه نخور

واقعا خونه خیلییی گرون شده همه میگن اگه الان نخرید بعدا دیگه نمیتونین اخه چ کنیم الانم که شرایط مهیا ...

اصن دیگ اسم خونه میاد حالم بد می شه

نفسمون برید انقد دنبال هر حق اولیه برا زندگیمون جون کندیم و نرسیدیم

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد

۶۰%ایرانیا ندارن😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا