2777
2789
عنوان

همسرم امشب😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میگن خیانت استارتر میگه نه غذا براش گذاشتم خخ خخ . به بدبخت روزای دیگه غذا نمبدادی حالا چند روز ...

همه دارن واسه خودشون یجیزی میگن من چون حالم خوب نباشه غذا نمیزارم

راستی دیدم نوشتی پدرشوهرت کرونا گرفته، چی شد بهترشد؟ گفتم کاش تو و شوهرت نرید ازشون میگیرید.حتی تو ه ...

مادرشوهرم گرفته پدرشوهرم مشکوکه راضی به ازمایش نمیشه..نمیریم گلم ۱۵۰۰ کیلومتر دوریم ازشون ما جتوبیم اونا شمال

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مادرشوهرم گرفته پدرشوهرم مشکوکه راضی به ازمایش نمیشه..نمیریم گلم ۱۵۰۰ کیلومتر دوریم ازشون ما جتوبیم ...

خلاصه حواست باشه. الان کرونا جهش پیدا کرده میزنه به دستگاه گوارش و اسهال و اینا... بری شمال پیش خانوادت بهتر از جنوبه که قرمزه اوضاعش

نه بابا آقامون جنتلمنه 

این خانومم عشق منه عشق منه💃💃💃💃😁

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
زن جدید گرفته، اون یادش داده😀😀😀 یکبار هم که مردها آدم میشن شما خرابش کنیدا..بشین حالشو ببر 

نه بخدا خرابش نکردم از لحظه لحظه اش لذ

ت بردم حتی باهاش رقصیدم

نه عزیزم😊

لابد شدی خبر نداری 😁یه دوس دارم شوهرش خیلی جنتلمنه شیش تا بچه دارن😂😂😂😂

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
خلاصه حواست باشه. الان کرونا جهش پیدا کرده میزنه به دستگاه گوارش و اسهال و اینا... بری شمال پیش خانو ...

نمیتونم گلم..دکترم اجازه سفر نمیده

اونورم وضعیت خرابه.مادرشوهرم که گرفتاره..خونه پدرمم داداش و زنداداشم پرستارن هر دو تو بیمارستان کرونایی رفت وامد دارن خونه بابام میترسم ناقل باشن ..توکل به خدا دیگه.مواظبیم خیلی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نمیتونم گلم..دکترم اجازه سفر نمیده اونورم وضعیت خرابه.مادرشوهرم که گرفتاره..خونه پدرمم داداش و زندا ...

یاعلی... پس بشین سرجات.اگر به عسل طبیعی دسترسی داری استفاده کن..خصوصا عسل آویشن...میتونی عسل خوب و اصل گیر بیاری؟