منم مثل همه دخترا دلم میخواد عروسی بگیرم حالا هم قراره عروسی رو بگیریم ولی برادر خواهرهای همسرم به جز یکیشون بقیه نمیان الان خیلییی ناراحتم اونم عروسی که قراره تو یه تالار باظرفیت ۶۰۰ نفر گرفته بشه اونم با ۲۰۰ نفر حالم از خانواده همسرم بهم میخوره خانواده خودم میان چون شرایط من رو و این که همه ی شرایط زندگیم مهیاست درک میکنن اما اونا نه .خواهرشوهرم تو بانک کار میکنه صبح تا غروب تو بانکه بچه هاش مریض نمیشن اما الان برای دو ساعت عروسی مریض میشن
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حق داری اما درست نیست تو این اوضاع اگر از مراسم تو بگیرن حق الناسش گردن توعه
کاش سالگرد عروسیتو جشن بگیری
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
تنها کاری که باید بکنی جایی بگیری با طرفیت مناسب...هر کسی خواست قدمش سر چشم هر کسی نخواست مختاره...نمی شه مجبورشون.کرد...هر کسی برای انتخاباش دلیل داره ...شما چرا خودتو ناراحت می کنی...اون شب باید برای شما خاطره انگیز باشه نه اینکه بخوای غصه بخوری که...این افکار رو بریز دور و فقط دعوتنامه و.کارت بفرست و اصرار نکن ....بگو.من تو این اوضاع درک می کنم و اصرار نمی کنم هر کسی باید ببینه چی بصلاحشه...فردا ی چیز می شه می گن زیاده خواهی عروسمون کرد...قسمت این بوده بعضیا نیان ع روسی برادرشون...😉 بدم نیستا
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
خیلی عروسه خودخواهی هستییی مردم و به کام مرگ میبری بعد میگی حالم بده حال تلانت بد باشه بهتر از ادم ...
چرا اینجوری میگین تموم ادارات بازه خیابونا شلوغه برادرش جمعه ها میرن بیرون اونم تو یه مکان عمومی ما هم نگرانیم اما مهمونام حدود یک سومه ظرفیت تالاره اونم برای سه ساعت