2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
اونجا حتما همه کارکنا رعایت میکنن بین مراجعه کننده و باجه هم پلاستیک کشیدن اما عروسی خیلی خطرناکه من ...

خودن کارمندم تا ظهر با صدتا ارباب رجوع در ارتباطم هر چقدر بخوای رعایت کنی امکان نداره تازه اون تو بانک کار میکنه توی تالار تو میتونی کنار خانوادت باشی با یه فاصله دور تازه اونم میدونی کسالت داره یا نه ولی ارباب رجوع هرکاری بکنی نمیتونی مراعات کنی 

حال من خوب است اما تو باور نکن!
ببخشید ولی خب کار خوبی میکنن آمار کرونا بعد هر مراسم کلی اضافه میشه تو عروسیم نمیشه با ماسک نشست

یه مجلس تو شهر من بود گفتن چند نفر کرونا گرفتن اما هیچ کس نگفت این عروسی تو خونه بوده هیچ کس نگفت فردای اون مراسم مجلس ترحیم بوده هیچ کس نگفت مراسم عروسی تا دو روز ادامه داشته فقط گفتن تو عروسی اینجوری شده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب عزیزم نیان ب درک.برای دل خودت زندگی کن.فردامیتونی کارشوناتلافی کنی.بعدم الان اینجوری میگن توراازعروسی منصرف کنن مطمعن باش باکله میان

تاخدایاراست برسلطان مپیچ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گرخدابرگشت صدسلطان که هیچ.🙏🙏🙏🙏
قرار شده یک سوم ظرفیت مهمون داشته باشیم اما اونا اصلا درک نمیکنن 

جاتو کوچیکتر کن ..مثلا هتل بگیر با کیفیت خیلی بهتر و ظرفیت کمتر 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

[QUOTE=142244440]خب عزیزم نیان ب درک.برای دل خودت زندگی کن.فردامیتونی کارشوناتلافی کنی.بعدم الان اینجوری 

خیلیییی حالم بده😭😭😭😭

جاتو کوچیکتر کن ..مثلا هتل بگیر با کیفیت خیلی بهتر و ظرفیت کمتر 

گفتم بزرگ تر باشه تا فاصله ها بیشتر باشه .تالار هتله .تمیزترین هتل شهرمونه

[QUOTE=142244440]خب عزیزم نیان ب درک.برای دل خودت زندگی کن.فردامیتونی کارشوناتلافی کنی.بعدم الان این ...

بیخیال بابازیادی حساسی منم واس عروسیم همینطوری بودم الان میگم واس چی اینقدحرص خوردم کاش بیشترلذت برده بودم ازجشن

بیخیال بابازیادی حساسی منم واس عروسیم همینطوری بودم الان میگم واس چی اینقدحرص خوردم کاش بیشترلذت برد ...

اصلا موندم چکار کنم واقعا حالم از تک تکشون بهم میخوره دو نفرشون واقعا شرایطشون فرق داره هیچ توقعی هم ازشون ندارم ولی بقیشون....

گفتم بزرگ تر باشه تا فاصله ها بیشتر باشه .تالار هتله .تمیزترین هتل شهرمونه

خب ب خیرو شادی و سلامتی عزیزم دست و روبوسی نکنید فاصله بگیرید ایشالا چیزی نمی شه...تهویه هم مدام روشن باشه 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
اصلا موندم چکار کنم واقعا حالم از تک تکشون بهم میخوره دو نفرشون واقعا شرایطشون فرق داره هیچ توقعی هم ...

عزیزم میگذره واس اوناهم پیش میاد.بعددیگه‌نمیتونن چیزی بگن غصه نخور

خب ب خیرو شادی و سلامتی عزیزم دست و روبوسی نکنید فاصله بگیرید ایشالا چیزی نمی شه...تهویه هم مدام روش ...

مرسی عزیزم

2791
2779
2792