2777
2789
عنوان

لاغری

71 بازدید | 5 پست

سلام دوستان واسه لاغری چه روش و راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟؟منظورم اینه که از غدا یا موارد خاصی مثل محلول آب گرم و لیمو،روغن هسته ی انار یا از این دسته محصولات برای لاغری استفاده میکنید؟من غذا خیلی کم میخورم اما چون درس دارم تحرک زیادی ندارم و مجبورم دنبال راه آسون تری واسه لاغری باشم اگه از این چیزا استفاده میکنید ممنون میشم یه توضیحی از خواصش و روشتون برای لاغری بگید♡

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

۱. صبح بعد از بیدارشدن از خواب تا نیم ساعت وقت داری صبحانه بخوری تا بدن چیزهایی که میخوره رو هضم کنه و گرنه بعد نیم ساعت به صورت چربی انباشته میشه ، ۲. حتما غذارو حداقل سی بار بجوید ، ۳ . اب زیاد بخورید . ۴ . وقتی میخواین لاغر بشین چیزی از مواد غذایی رو حذف نکنین فقط کمتر بخورین و قبل از سیرشدن دست از غذا خوردن بکشین.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
۱. صبح بعد از بیدارشدن از خواب تا نیم ساعت وقت داری صبحانه بخوری تا بدن چیزهایی که میخوره رو هضم کنه ...

اینکه آب زیاد بخوریم درسته اما من حتی تعداد معمول آب همون ۸ لیوان رو که میخورم اصلا جذب بدن نمیشه یعنی ببخشید واقعا!معذرت میخوام! اما مدام به دستشویی نیاز پیدا میکنم🤦🏻‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه آب زیاد بخوریم درسته اما من حتی تعداد معمول آب همون ۸ لیوان رو که میخورم اصلا جذب بدن نمیشه یع ...

خب سیستم بدن طوری هست که اب اضافی خارج بشه منتهی اب زیاد باعث بالا رفتن متابولیسم و ازبین رفتن چربیهای انباشته میشه در طولانی مدت 

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
خب سیستم بدن طوری هست که اب اضافی خارج بشه منتهی اب زیاد باعث بالا رفتن متابولیسم و ازبین رفتن چربیه ...

آها پس به ۸ لیوان آب خوردن ادامه بدم؟آخه من دیدم اینطوریه دیگه ادامه ندادم ممنون از تجربت❤🍃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز