2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

55 بازدید | 11 پست

سلام خانمایی که سابقه عکس رنگی رحم دارید، من فردا نوبت دارم ایا خطری نداره برام اخه میگن انگاری رضایت نامه باید امضا کرد، درد داره ایا؟

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

رضایت نامه نمیخاد

خطر نداره

برای من دردش،بسیار وحشتناک بود برمی گشتم عقب میگفتم بابیهوشی انجام میداد

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه رضایت نامه نمیخواد  دردش هم در حد پریوده

شما انجام دادی عزیزم؟ یه جا چندنفر گفته بودن خونریزی کردن بردنشون بیمارستان؟

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
شما انجام دادی عزیزم؟ یه جا چندنفر گفته بودن خونریزی کردن بردنشون بیمارستان؟

من انجام دادم ۳روز بعدش فقط لکه بینی داشتم

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

رضایت نامه نمیخاد خطر نداره برای من دردش،بسیار وحشتناک بود برمی گشتم عقب میگفتم بابیهوشی انجام مید ...

من امروز زنگ زدم، گفتم درد داره گفت برات امپول هیوسین میزنیم نگران نباش، شیاف دیکلوفناکم دکتر نوشته نیم ساعت قبلش بزنم، چقدر زمان برد؟ یعنی در این حد درد داشته

من انجام دادم ۳روز بعدش فقط لکه بینی داشتم

پس درد نداشتید؟ خوب خدا رو شکر، نتیجه برای بارداری چی گرفتید؟

پس درد نداشتید؟ خوب خدا رو شکر، نتیجه برای بارداری چی گرفتید؟

دردم در حد روز اول پریود بود 

درست ماهی که عکس گرفتم به لطف خدا بعد دوسال و نیم باردار شدم

دردم در حد روز اول پریود بود  درست ماهی که عکس گرفتم به لطف خدا بعد دوسال و نیم باردار شدم

ااا خب خدا رو شکر، خوشحال شدم براتون در پناه خدا باشه فرزندتون

ااا خب خدا رو شکر، خوشحال شدم براتون در پناه خدا باشه فرزندتون

مرسی عزیزم ایشاللله اینبار خبر بارداری تو بیاد

فقط ناشتا نباشی هااااا 

همراهت شکلات هم ببر 

من امروز زنگ زدم، گفتم درد داره گفت برات امپول هیوسین میزنیم نگران نباش، شیاف دیکلوفناکم دکتر نوشته ...

نه برامن هیچ کدوم نبود 

پس خوبه حتما درد نمیکشی

زمانش که کوتاهه درحد یکیدودقیقه

ولی شدت فشارش خیلی بود من گریه میکردم

انگار مایع داغی رو بافشار وارد بدنم کردن احساس میکردم دارم میترکم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نه برامن هیچ کدوم نبود  پس خوبه حتما درد نمیکشی زمانش که کوتاهه درحد یکیدودقیقه ولی شدت فشار ...

اخی عزیزم چه بی انصاف بودن واقعا، بله گفتن برای درد اینا رو استفاده میکنن، بازم توکل بخدا باید برم ببینم چطور میشه، لطف کردید خانمی