2777
2789
عنوان

بدن درد شدید دارم

561 بازدید | 26 پست

دیشب خیلی سرد بود منم پتو ننداختم صبح بیدار شدم بینیم کیپ شده بود و بدن درد شدیدی داشتم هنوزم تموم نشده دارم میمیرم از بدن درد. و یخرده ام سرم سنگینی میکنه و گیج میره ینی کرونا گرفتم یا سرماخوردگیه؟بینی م کیپه هنو

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا به خودت تلقین نکن سرما خوردی عزیزم مایعات زیاد بخور اب پرتقال طبیعی بخور اب گرم وعسل ابلیمو بخور تاخوب بشی دوش بگیر 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
بویایی نداری؟ یا ابریزش داری؟

چرا هم بو رو حس میکنم هم مزه رو فقط وقتی هر یکی دوساعت یبار سرفه میکنم دهنم یجوری مزه میده. ابریزش ام ندارم

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

کجایی هنوز سرده ما زیر کولریم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
بویایی نداری؟ یا ابریزش داری؟

چرا هم بویایی دارم هم مزه رو میفهمم ولی هر یکی دوساعت یه یدونه سرفه میکنم مزه دهنم یجوری میشه ابریزش ام ندارم

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

منم گلودرد داشتم با کسلی گفتم کروناست یه چایی قلیون زدم حالم جا اومد😂😂😂

خخخ من الان اینقد حالم بده که احساس میکنم همه گوشت های تنم و با یچی زدن که درد میکنه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

گلم ببخشید بدن درد شما بخاطر چی بود؟ بدن درد امونمو بریده خودم و دخترم ۳سال و نیمشه

من فردای اون روز خوب شدم گلم هیچ علاعم دیگه ای نداشتم ایشاا... که شمام فقط سرماخورده باشید. نرفتید تست بدید؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘