2777
2789
عنوان

دلمو شکست جلو شوهرم ...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا انقد از خودت ضعف نشون میدی? من جای تو بودم کیف میکردم که شوهرمم انقد پیش جاریم هوامو داره ...

آجی باید اینجا زندگی کنی که بفهمی چی میگم دوتا خواهر شوهر مجرد با جاری همدست باشن و محلت ندن 

آجی باید اینجا زندگی کنی که بفهمی چی میگم دوتا خواهر شوهر مجرد با جاری همدست باشن و محلت ندن 

قربونت برم الهی، درست میگی تا تو موقعیتت نباشیم نمیتونیم قضاوت کنیم، ولی توام بی توجه باش به بی محلی هاشون، خودتو با کارای دیگه شاد کن، کتاب بخون، اهنگ گوش کن، خودتو سرگرم کن

فقط دعا کنید از ایندساختمون بریم دارم دیواااانه میشم 😔😔😔😔

انشاالله که میریو از دستش راحت میشی.ولی میتونی برای اینکه دلت خنک بشه و منظورتو بفهمونی بهش کتاب بیشعوری خاویر کرمنتو بهش هدیه بدی و بهش بگی فک کنم به دردت بخوره

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
منم اگزما دارم

تو رو خدا اگزما رو جدی بگیرید رفتین دکتر? خدا لعنت کنه بعضی از دکترای بیمارستان رازی رو، خواهر منم روی انگشتای دستش هی خارش داشت و قرمز میشد چندین بار رفت اونجا، بتامتازون دادن گفتن چیزی نیست، تا اینکه چند ماه پیش سقف دهنش زخم شد بردیم پیش دکتر ابراهیمی گفت لیکن پلانه، خدا لعنت کنه اون دکتر رو

قربونت برم الهی، درست میگی تا تو موقعیتت نباشیم نمیتونیم قضاوت کنیم، ولی توام بی توجه باش به بی محلی ...

خدانکنه عزیزم مرسی دلداری میدید تو شهر غریبم هستم کسی جز شمارو ندارم درددل کنم  😔