بچه ها من چند ماه پیش درگیر یه بیماری پوستی به نام ماکولار آمیلوییدوزیس شدم که ناحیه کتف و بازوها وکمرو تیره و سیاه میکنه تو دوران نامزدی وقتی داشتم لباسامو عوض کردم جاریم اتفاقی بدنمو دید و دهنش کج کرد گفت وااای اینا چین واگیر داره؟؟ گفتم نه اینا واگیر دار نیستن فقط منو درگیر میکنن ..ولی خورد شدم پیشش حالا امروز لباساش رو بند بود منم میخواستم لباسامو بزارم روبند یهو داد زد نه نه نزار پیش لباسام من میترسم این بیماری تو بگیرم سیاه سوخته شم شوهرمم تو حیاط بود شنید ...شوهرمم بش گفت سنا درمان شده دیگه مشکلی نداره ولی خیلی حس بدی بم داد خیییلی 😔
آجی باید اینجا زندگی کنی که بفهمی چی میگم دوتا خواهر شوهر مجرد با جاری همدست باشن و محلت ندن
قربونت برم الهی، درست میگی تا تو موقعیتت نباشیم نمیتونیم قضاوت کنیم، ولی توام بی توجه باش به بی محلی هاشون، خودتو با کارای دیگه شاد کن، کتاب بخون، اهنگ گوش کن، خودتو سرگرم کن
فقط دعا کنید از ایندساختمون بریم دارم دیواااانه میشم 😔😔😔😔
انشاالله که میریو از دستش راحت میشی.ولی میتونی برای اینکه دلت خنک بشه و منظورتو بفهمونی بهش کتاب بیشعوری خاویر کرمنتو بهش هدیه بدی و بهش بگی فک کنم به دردت بخوره
تو رو خدا اگزما رو جدی بگیرید رفتین دکتر? خدا لعنت کنه بعضی از دکترای بیمارستان رازی رو، خواهر منم روی انگشتای دستش هی خارش داشت و قرمز میشد چندین بار رفت اونجا، بتامتازون دادن گفتن چیزی نیست، تا اینکه چند ماه پیش سقف دهنش زخم شد بردیم پیش دکتر ابراهیمی گفت لیکن پلانه، خدا لعنت کنه اون دکتر رو