2777
2789
عنوان

دلمو شکست جلو شوهرم ...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 82 پست

عزیزم حق داری...منم بودم ناراحت میشدم..دی ماه من دچار سرما خوردگی شدید میشم شایدم کرونا گرفته بودم...بعد آجیم میگه بیاید خونمون بش میگم ک سرما خوردم نمیایم اون اصرار میکنه درسته حالم خیلی بهتر شده بود ولی داماد و خواهر زادم  هی میگفتن شما مریضید پیش ما نیاید....

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
[QUOTE=142199315]مطمین راش ب زودی ی مشکلی براش پیش میاد[/QUOTE خیلی دلمو میشکنن این بیماری سالها روح ...

عزیزم ربطی ب حساسیت تو نداره به یه آدم عادی هم بگی دلش میکشنه بذار پای بیشعوریش

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه اینجور میشه دستت? به چی حساسیت داری?

واتکس همیشه نه اثاث کشی داشتم بعد خیییلی کار کردم بخاطر واتکس دستم اینجور شد

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

ب اون چ مهم شوهرته اگ زشته بگو ت مگ بهتری ی ایرادی ازش بگیر

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

عزیزم از یه آدم نفهم بیشتر از این نمیشه انتظار داشت

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

منم خیلی جوش میزدم و چقدر دلمو سوزوندن

چرا جا جوشات سوراخ شده

چرا جوش زدی

وای خدا نکنه من عین تو شم

اینا چیه

وحشتناک شدی

مامانم گفت بهش بگو بره دکتر من روم نشد بهش بگم

اینا چیه تو روت زده

ی نگاه بد انگار من میگفتم بزن یا جوری میگفتن‌وای چقد جوش زدی انگار من کورم نمیبینم اینا باید خبر بدن

خیلی داغون شدم جاهاشم ک نرفت موند

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
منم دستم اگزما گرفته خشک و قرمز میشه دیشب یکی چندشش شد درصورتی از بس میشورم میسابم اینجور شدم

انگشتای منم زخم میشن همش بخاطر الکل و شوینده هاس

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم اگزما دارم

خب چجور خوب میشه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞