2777
2789

سلام عزیزان

امروز جواب آزمایش و گرفتم دکتر آزمایشگاه گف خیلی خطرناکه

میشه کمکم کنید

یعنی سمی شده؟

الان عکس میفرستم

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی سمی شده مگه تیروئید سمی  میشه...

اره میشه

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
بفرست منم چندساله تیروییددارم اما سمی چیه؟؟ کسی میدونه توضبح بده من نمیدونم

دوستان بالا گفتن اگر پرکار بشه سمی میشه منم کم.کاری تیروئید دارم.چندین ساله

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
منم تیرویید دارم ۱۰ساله کم کاره...گره خورده وبزرگهه هر ۳ماه یکبار میرم نمونه برداری...

عددش چند بود که فهمیدی کم کاره ؟ 

من ۱۵ سال قرص خوردم. گره نشد . بعدشم کم کم خوب شد ۴ ساله قرص نمیخورم 

اره مال منم کمکاری, شمام اضافه وزن داری؟؟ لعنت به همین کم کاری که زده تنبلی تخمدان وپریودنشدن

من تازه فهمیدم تیروئیدیت هاشیموتو هستم.هنوز دارو مصرف نکردم.متخصص غدد پیدا نمیکنم دیگه گفتم برم متخصص داخلی.۱۴ کیلو اضافه شده وزنم همشم داره بالا میره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
اره مال منم کمکاری, شمام اضافه وزن داری؟؟ لعنت به همین کم کاری که زده تنبلی تخمدان وپریودنشدن

اضافه وزن به اون صورت نه ,ندارم ولی علائم دیگش اذیتم میکنه مثل سر درد گلود درد بدن درد میگن تیروئید باعث التهاب بدن میشه..

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........