2777
2789
تازه پریشب با شوهرم دعوام شد اونم خیی نق میزد چند تا اروم زدم به بازوش بیچاره فک کرد دارم بازی می کن ...

من داد میزنم سرش دست خودم نیست بعد میشینم واسش گریه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوماهو بیست روز

عزیزممم، اولا تبریک میگم مامان شدنتو

دوما افسردگی بعد از زایمانه

سعی کن تنها نباشی ،اتاق تاریک و کوچیک نمون،خوابت رو بیشتر کن،چند وقت دیگه بهتر میشی،اگه تونستی دکتر برو،به دکتر زنان هم بگی خوبه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

همین الان یهویی پسرمو بغل کردم😢😢طفلی منم خیلی وقتا به خاطر شوهر احمقم جلو بچم جیغو داد کردم😔😔😔خیلی وقتا هم دعواش کردم.وقتی فک میکنم میخوام بمیرم که چرا همچین کارایی کردم...اون طفل معصوم چه گناهی کرده😢😢

چقدر بچه ها رو اذيت ميكنيم مامانم هيچ موقع ناراحتيش رو سر ما ها خالي نكرد اما منم مثل شمام خيلي وقتا كه ناراحتم با اخم بهشون ميگم دو رو بر من نياين يا داد ميزنم كه حوصله تون رو ندارم باهام حرف نزنيد😔بعدش پشيمون ميشم و عذاب وجدان ميگيرم چه فايده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
همین الان یهویی پسرمو بغل کردم😢😢طفلی منم خیلی وقتا به خاطر شوهر احمقم جلو بچم جیغو داد کردم😔😔😔خ ...

دقیقا منم الان حالم واسه این بده که چرا باید من سر این طفل معصوم داد بزنم 

کاش میفهمید که اون لحظه چقدر حالم بد میشه

عزیزم اون طفل معصوم چه جوری بفهمه،گناه داره،هر چی بهش محبت کنی،خدا هم برکت میاره تو زندگیت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چقدر بچه ها رو اذيت ميكنيم مامانم هيچ موقع ناراحتيش رو سر ما ها خالي نكرد اما منم مثل شمام خيلي وقتا ...

من دخترم خیلی کوچولوعه وقای گریه میکنه اون لحظه سرش داد میزنم انگار دل سنگ میشم ولی چند دیقه ک میگذره میخوام از ناراحتی بمیرم

عزیزم اون طفل معصوم چه جوری بفهمه،گناه داره،هر چی بهش محبت کنی،خدا هم برکت میاره تو زندگیت

من خیلی دوسش دارم خیلیم بهش محبت میکنمو باهاش بازیمیکنم ولی وقتی ناراحت میشم دیوونه میشم