2777
2789
اخه نمیتونم همش اعصابم بهم میریزه خودم بلند بلند جیغ میزنمو گریه میکنم بچمم گریه میکنه داد میزنم سرش

عزیزم حتما برو دکتر،منم افسردگی بعد از زایمان داشتم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من خیلی دوسش دارم خیلیم بهش محبت میکنمو باهاش بازیمیکنم ولی وقتی ناراحت میشم دیوونه میشم

عزیزم خدا واست حفظش کنه،میدونم کی از مادر بهتره واسه بچه ش،الانم بخاطر شرایط بعد از زایمان عصبی میشی 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر وقتی ناراحتم دوست ندارم بغلش کنم فقط بالا سرش جیغ میزنمو گریه میکنم اونم گریه میکنه ولی نمیتون ...

عزیزم..عین خودمی...من شش ماهی میشه شروع کردم ورزش کردن و تمرین شاد بودن وغصه نخوردن...بخدا بچمم خیلی آروم تر شد...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
من اصن روحیه ندارم

اشتباه منو نکن...من بعد چهارسال دارم رو خودم کار میکنم..

تو خونه آهنگ شاد بزار ...ورزش کن...روزای اول شاید نشه بیشتر از۵دقیقه...ولی،کم کم علاقه مند میشی...

صب که بیدار شدی جلو آینه که صورتتو شستی..اول بگو خدا شکرت که من مادر خوبو آرومی هستم..بعد بگو هیچی نمیتونه منو ناراحت کنه...هیچی...

روزای اول مسخره بع نظر میاد اما بعدش تأثیرش  میبینی...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
اشتباه منو نکن...من بعد چهارسال دارم رو خودم کار میکنم.. تو خونه آهنگ شاد بزار ...ورزش کن...روزای ا ...

سعی میکنم بتونم ولی وقتی ی احمق شریک زندگیت باشه که همش اعصابتو بریزه بهم فکر نکنم بشه

سعی میکنم بتونم ولی وقتی ی احمق شریک زندگیت باشه که همش اعصابتو بریزه بهم فکر نکنم بشه

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم

بیشتر وقتی ناراحتم دوست ندارم بغلش کنم فقط بالا سرش جیغ میزنمو گریه میکنم اونم گریه میکنه ولی نمیتون ...

عزیزم‌اینکارو نکن بچه دیوونه میشه اخه..بچه های الان خیلی باهوشن

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗