خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 عنوان حالتون توهفته ۹بارداری 185 بازدید | 19 پست دوستان هفته ۹بارداری هستم حالم اصلا خوب نیستالان ۳هفته است اینجوریم بیحال کسل بی رمق یه جاافتادم اصلا حال و حوصله هیچ کاری ندارمکیا اینجوری بودنرفتم دکترآزمایش نوشتفشارمم گرفت گفت خوبهچیکارکنم 1399/03/31 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 تهوع داری روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 تهوع داری تهوع خیلی کم دیشب فقط گلاب به روت بالاآوردمولی فقط بیحال افتادم
استرسزا عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 598 هیچی نیست کاملا طبیعیه من حالت تهوع و استفراغم داشتم بدترین دوران زندگیم بود خیلی سخت بود
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 طبیعیه سخت نگیرمیگذره جاری من همش زیرسرم بودهرروز خداکنه زودتربگذرهدیگه کلافه شدم ازاین حالم
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 تهوع خیلی کم دیشب فقط گلاب به روت بالاآوردم ولی فقط بیحال افتادم منم الان ۶هفته روتموم کردم ولی اصلا تهوع ندارم خیلیم نگرانم بارداری اولم افتضاح بودماولین سونوگفت ضربان دیده نشده خیلی میترسمازاین ورمتهوع ندارم روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 هیچی نیست کاملا طبیعیه من حالت تهوع و استفراغم داشتم بدترین دوران زندگیم بود خیلی سخت بود واقعا خیلی سخته❤❤❤
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 منم الان ۶هفته روتموم کردم ولی اصلا تهوع ندارم خیلیم نگرانم بارداری اولم افتضاح بودم اولین سونوگفت ... نه نگران نباش عزیزمنم هفته ۴رفتم سونوفقط ساک بود۸هفته رفتم ضربان دیده شدنگران نباش زود رفتی
jigar1370 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1595 خداکنه زودتربگذره دیگه کلافه شدم ازاین حالم میگذره عزیزم خداروشکرکن ک بارداری خیلیا دوست داشتن صدبرابرحالشون بدتربوداما بارداربودن انشاالله ب سلامتی
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15704 طبیعیه کاش منم مثل تو بی حال بودم😢 من فقط از تهوع و استفراغ مردمممم وحشتناک بود، برو خداروشکر کن تهوعت کمه. من هنوزم که هفته۱۴هستم دارم ولی خب کمتر شده پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 نه نگران نباش عزیز منم هفته ۴رفتم سونوفقط ساک بود ۸هفته رفتم ضربان دیده شد نگران نباش زود رفتی&nb ... خداکنه...واسه ۱۴ ام سونودارم باز...انشاالله اون موقع همه چی خوب باشه۵هفته رفته بودم یه کوچولو لک بینی داشتم دکترزودنوشته بود روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
خداوند مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 994 میگذره عزیزم خداروشکرکن ک بارداری خیلیا دوست داشتن صدبرابرحالشون بدتربوداما بارداربودن انشاالله ب سل ... بله اون که صدالبته خداروشکر
غزل73 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 15704 منم الان ۶هفته روتموم کردم ولی اصلا تهوع ندارم خیلیم نگرانم بارداری اولم افتضاح بودم اولین سونوگفت ... زود رفتی اصلا الان نباید میرفتی سونو که استرس بگیری.من ۸هفته و۶روز رفتم. خداروشکر شنیدم صدای قلبشو پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
jigar1370 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1595 بله اون که صدالبته خداروشکر انقدرزودمیگذره زایمان ک کنی یادت میره بارداریت فقط ماه اخرخیلی سخت میشه بچه بزرگ میشه تکررادرارمیگیری ونفس تنگی خوابیدن سخت میشه