2777
2789
عنوان

حالتون توهفته ۹بارداری

185 بازدید | 19 پست

دوستان هفته ۹بارداری هستم حالم اصلا خوب نیست

الان ۳هفته است اینجوریم بیحال کسل بی رمق یه جاافتادم اصلا حال و حوصله هیچ کاری ندارم

کیا اینجوری بودن

رفتم دکترآزمایش نوشت

فشارمم گرفت گفت خوبه

چیکارکنم

تهوع داری

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهوع خیلی کم  دیشب فقط گلاب به روت بالاآوردم ولی فقط بیحال افتادم

منم الان ۶هفته روتموم کردم ولی اصلا تهوع ندارم خیلیم نگرانم بارداری اولم افتضاح بودم

اولین سونوگفت ضربان دیده نشده خیلی میترسم‌ازاین ورم‌تهوع ندارم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
منم الان ۶هفته روتموم کردم ولی اصلا تهوع ندارم خیلیم نگرانم بارداری اولم افتضاح بودم اولین سونوگفت ...

نه نگران نباش عزیز

منم هفته ۴رفتم سونوفقط ساک بود

۸هفته رفتم ضربان دیده شد

نگران نباش زود رفتی 

طبیعیه کاش منم مثل تو بی حال بودم😢 من فقط از تهوع و استفراغ مردمممم وحشتناک بود، برو خداروشکر کن تهوعت کمه. من هنوزم که هفته۱۴هستم دارم ولی خب کمتر شده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه نگران نباش عزیز منم هفته ۴رفتم سونوفقط ساک بود ۸هفته رفتم ضربان دیده شد نگران نباش زود رفتی&nb ...

خداکنه...واسه ۱۴ ام سونودارم باز...انشاالله اون موقع همه چی خوب باشه

۵هفته رفته بودم یه کوچولو لک بینی داشتم دکترزودنوشته بود

منم الان ۶هفته روتموم کردم ولی اصلا تهوع ندارم خیلیم نگرانم بارداری اولم افتضاح بودم اولین سونوگفت ...

زود رفتی اصلا الان نباید میرفتی سونو که استرس بگیری.من ۸هفته و۶روز رفتم. خداروشکر شنیدم صدای قلبشو

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤