اشکم سرازیر شد بازم بخدا چشام درد میکنه از بس گریه میکنم هم دوسدارم بمیرم هم میگم اگه بمیرم بقیه چی میشن تو وجودم ارامش نیس همش ی جوری ام همش استرس دارم بی طاقتم نمیدونم چوار کنم دکتر رفتم ی دوره چند ماه دارو مصرف کردم بهتر شدم کمی ولی بعد از قط کردن الان بدترم ک تو رو خدا بگید چیکار کنم میشه برام دعا کنید حالم خوببشه طاید از دعاهای شما نتیجه بگیرم اگه خوببشم ی عمر دعاتون میکنم موهام سفید شدن از بس غصه خوردم چرا خوب نمیشم چرا آخه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چه مرگمه آرامش ندارم همش ی جوریم دلم انگار تنگه چشام درد میکنه از بس گریه میکنم دلم به حال مادرم میسوزه اونم خیلی غصه حال منو میخوره نمیدونم چیکار کنم یعنی میشه ی روز ببینم هیچ مریضی ندارم
عزیزم شما احتمالا دارین افسرگی میگیرین منم همینجور شدم رفتم پیش مشاور باهاش کلی حرف زدم بعد مشاورم گفت برو خونه موقعه که تنها هسی یه بالش یه عروسک نرمی چیزی بزار جلوت بشین براش حرف بزن درد دل کن همه چی رو براش تعریف کن داد بزن سرش عقدهاتو خالی کن بعدشم جلوش گریه کن عصبی هم که شدی تا هر چی که میتونی اون بالش یا عروسک رو کتک بزن تا عقده هات خالی بشن من چنبار این کارو کردم خیلی بهتر شدم به نظرم شما هم انجام بدین خیلی خوبه انشالله که خوب بشین
انشالله زودتر خوب شی عزیزم....باید قوی باشی و با بیماریت مبارزه کنی و پیروزشی...
داروهاتم سرخود قطع نکن...یوقت شفای بیماری تو استفاده کردن از داروهاست❤
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...