2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

93 بازدید | 14 پست

سلام. شانزدهم دی ماه موعد اخرین پریودیم بود و بیبی چکم مثبت شد و شرایط نگه داری. بچه ندارم. امروز بیست و سوم بهمن ماه الان قرص سایتوتک خریدم امروز میتونم استفادشون کنم یا هنوز زود تورو خدا کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا شرایطشو ندارم. برم

چی بگم والا ولی من خودم حدودا ۶ هفته بودم فکر کنم دقیق یادم نمیاد.. از قرص استفاده کردم افتاد

ولی کلی طناب زدم تو لگن آب داغ نشستم تا زودتر اثر کنه

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨
چی بگم والا ولی من خودم حدودا ۶ هفته بودم فکر کنم دقیق یادم نمیاد.. از قرص استفاده کردم افتاد ولی کل ...

الان طبق این تاریخ ها ک گفتم. ک شونزدهم دی ماه اخرین پریوم بود الان میتونم قرص استفاده کنم

الان طبق این تاریخ ها ک گفتم. ک شونزدهم دی ماه اخرین پریوم بود الان میتونم قرص استفاده کنم

نمیدونم بخدا

ولی فکر کنم حدود ۵ ۶ هفته باشی

بعدشم اگه تازگی سزارین شده باشی یا کمخونی داشته باشی خیلی خطرداره سرخود قرصو استفاده کنی ممکنه بلایی سر خودت بیاری

مرسی ، ینی امروز قرص شرو کنم. میوفته😔یا باید صبر کنم

من ۷ غروب شروع کردم ۱ شب از بدنم خارج شد..استفادشم یدونه گذاشتم زیر زبون یدونه داخل بدن یکساعت بعد دوباره همین کارو کردم.. ولی بازم بپرس از اونی که ازش گرفتی

یا استفاده نکن یا استفاده کردی طوری باشه که صددرصد بیفته.. چون قرصه خیلی عوارض داره رو جنین

من ۷ غروب شروع کردم ۱ شب از بدنم خارج شد..استفادشم یدونه گذاشتم زیر زبون یدونه داخل بدن یکساعت بعد د ...

دقیق همینو ب منم گفتم ی زیز زبانی ی واژینال و گفت دمنوش بخورم و ورزش کنم ، ولی رو تاریخ شک کردم گفتم. زود نیس یا الان وقتش بخورم

دقیق همینو ب منم گفتم ی زیز زبانی ی واژینال و گفت دمنوش بخورم و ورزش کنم ، ولی رو تاریخ شک کرد ...

میگم که اگه سونو میتونستی بری بهتر بود دقیق میفهمیدی چند هفته ای

ولی من ۵ هفته یا ۶ بودم شد..

ولی اگه شرایطشو داری سقط نکن.. من بعد سقطم یکسال اینا درگیر افسردگی بودم زندگیمون یهو از این رو به اون رو شد..

میگم که اگه سونو میتونستی بری بهتر بود دقیق میفهمیدی چند هفته ایولی من ۵ هفته یا ۶ بودم شد..ولی اگه ...

اصلا شرایطشو ندارم برم سنو گرافی ولی فقط این دو تا تاریخ و دارم 😔. نمیتونم نگهش دارم. شرایطم طوری نیس با دوتا بچه