2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه😨

| مشاهده متن کامل بحث + 16427 بازدید | 98 پست
نه من ادامه میدم بعدشو  فستجبنا له و نجینا من الغم و کذالک ننجی المومنین

پس تعداد رو رعایت کنین من هم شنیدم عدد ۴ در انتهای ذکر مهم هست مثل ۴۰۴ 

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
عزیزم این ایه رو معنی کنی میشه نیست معبودی جزتو همانا ما از ظالمین بودیم منم شنیدم که این ایه رو تنه ...

آره من کامل میخونمش ولی تعدادش 

حالا گاهی 50 تا گاهی 200 تا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من در مرد خواص ذکر یونسیه زیاد شنیدم ولی اولین باره این حرف تو رو میشنوم 

همچین حرفی باید سند داشته باشه من در این صورت فقط باور میکنم

من اتفاقا دیروز داشتم درمورد آثار این ذکر تو گوگل سرچ میکردم 

تصمیم دارم این ذکرو بگم میگن برای درمان افسردگی خیلی مجربه.

از یه استاد شنیدم که اگه به مدت یکی دو ماه روزی حداقل 400 500 بار گفته بشه خیلی واسه روحیه خوبه و افسردگی درمان میشه

ولی این حرف شما رو اولین باره میشنوم

اگه میخوای برو تو سایت askdin از کارشناس هاش بپرس

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

فکرکنم بستگی ب تعداد ذکرات داره.من 4 تا ذکر مخصوص مشکلم برام دراورد 110 شد

حالا واقعا مشکلت رو حل کرد با این دکر ها ؟

میشه بگی مشکل چی بود و دکرها چی بودن شاید به درد یکی خورد خواهشا 

https://article-tebyan-net.cdn.ampproject.org/v/s/article.tebyan.net/Article/AmpShow/136143?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQFKAGwASA=#aoh=15924286211139&_ct=1592428623411&csi=1&referrer=https://www.google.com&_tf=From %1$s&share=https://article.tebyan.net/136143/%D9%81%D8%B6%DB%8C%D9%84%D8%AA-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%B0%DA%A9%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%87

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نگووووووووووووووووووووووو  من مهنازم این ذکر سنگین نگو ابجی گلم شناختی من.؟

چرا میگیین سنگین کی گفته منبع معتبری داریر؟

نمیدونم اینارو .فقط میدونم ذکرارو درمیاره اینجوری نیس ک اماده باشه برای هر مشکلی ی ذکر اماده بده بهت

خب یعنی از من در آوردی خوش ذکر میسازه؟!! نداریم همچین چیزی

سلام خوبی چه خبر چرا مهناز جان نگم

من یادته دائم میگفتم؟واسه مشکلم بعد بهم گفتن نگو اگه بگی اول امتحان میشی بعد به خواسته ات میرسی اگه لایقش باشی من اون موقع خیلی دیر فهمیدم دچار بلا شدم افسردگی شدید گرفتم بعدش هنوزم ی کم اثارش هست ذکر سنگین هست تحملش نداری نگو اصن

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

به همه عزیزان توصیه می‌شود که نه تنها مکرر و مستمر به اذکار وارده و از جمله ذکر یونسیه مداومت داشته باشند و در مفاهیم بلند آنها تفکر و تعمق کنند، بلکه بدانند هر کس آنها را از این اذکار منع کرد، جاهلی است که اهداف شیطانی و نفسانی را تعقیب می‌کند. او خودش به اذن کدام استادی، یا بر اساس کدام آیه و حدیثی می‌گوید: ذکر تهلیل و یونسیه نخوانید، زیارت عاشورا نخوانید و ...؟! لذا شدیداً با او برخورد کنند، از مجلس بیرونش بیاندازند و دیگر نه تنها دعوتش نکنند، بلکه اصلاً به مجالس دینی راهش ندهند، چرا که هدفی جز گمراه کردن ندارد.

خدای مهربون شکرت😍
به همه عزیزان توصیه می‌شود که نه تنها مکرر و مستمر به اذکار وارده و از جمله ذکر یونسیه مداومت داشته ...

این مطابو پیدا کردم.بنظرم کاملا درسته و عاقلانه

خدای مهربون شکرت😍