2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه😨

| مشاهده متن کامل بحث + 16424 بازدید | 98 پست
اگ راجب ذکرواین جور مسائل سوال داری من یکیو سراغ دارم کارش ذکر دادن برای مشکلاته اگ میخای شمارشو بدم ...

ذکرها رو از مفاتیح و قرآن درمیاره دیگه؟

یعنی ذکرهای توصیه شده توسط ائمه؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون این ذکر ادامه دار هست و باید کامل گفته بشه شما فقط دارید میگید من ب خودم ظلم کردم و چیزی جز ناامیدی رو تکرار نمیکنین ذکر سنگینی میشه

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
کدوم ذکر بعدس صدقه باید داد؟؟

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجایب یا مرتضی علی.الباه باید بتعداد گفته بشه که یادم نیس چن تا.ذکر سنگینه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
الکیه من الان چله شو شرکت کردم تعدادش دلخواهه یکی ۱۰۰ یکی ۵۰ یکی ۵۰۰ برداشته نشنیدم بگن تعداد داره . ...

الکی نیس باید کامل گفته بشه و تعداد هم مهم هست

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
ذکرها رو از مفاتیح و قرآن درمیاره دیگه؟ یعنی ذکرهای توصیه شده توسط ائمه؟

نمیدونم اینارو .فقط میدونم ذکرارو درمیاره اینجوری نیس ک اماده باشه برای هر مشکلی ی ذکر اماده بده بهت

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....
چون این ذکر ادامه دار هست و باید کامل گفته بشه شما فقط دارید میگید من ب خودم ظلم کردم و چیزی جز ناام ...

نه من ادامه میدم بعدشو  فستجبنا له و نجینا من الغم و کذالک ننجی المومنین

ذکر یونسیه از اذکار بسیار گرانقدر است، نه برای باز شدن چشم برزخی! بلکه برای زدودن هر همّ و غمی، برای رفع مشکلات، برای گشایش در امور، برای شفای بیماری‌ها ... و بیشتر از همه برای تفکر، تعقل و تدبر در مفهوم آن که موجب استجابت بیشتر می‌گردد. چرا که در این ذکر هم انسان اقرار می‌کند که الهی جز او نیست که بتواند چاره‌ساز باشد – هم اذعان دارد که حق تعالی منزه (سبحان) است و از او بد و شر صادر نمی‌گردد، پس گرفتاری‌ها از کرده‌ی خودمان است – هم امیدوار می‌شود که به رغم نادانی‌ها، جهالت‌ها و گناهان، اگر رو به خدا کرد و از او خواست، او کریمانه استجابت کرده و نجاتش می‌دهد. همین فهم و باور، خودش باز شدن چشم برزخی است.

خدای مهربون شکرت😍

عزیزم این ایه رو معنی کنی میشه نیست معبودی جزتو همانا ما از ظالمین بودیم منم شنیدم که این ایه رو تنها نگید یه ایه بعدش هیت که میگه فنجیناه من الغم و....

بقیش رو دقیق نمیدونم 

از یه عالمی خونده بودم که این دوایه رو باهم بگیدچون ایه اول به خدا میگی یه جوری که ما طالم هستیم و منتطر عداب ولی وقتی ایه بعد رو هم میگی یه جور بخشش و رحمته راستش نتونستم خوب توصیح بدم ولی درکل منطورشون همین بود