2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه😨

| مشاهده متن کامل بحث + 16428 بازدید | 98 پست
چرا میگیین سنگین کی گفته منبع معتبری داریر؟

بله عزیزم یادم نیست کجا خوندم ولی این ذکر باید با ایه بعدش خلصنا خونده بشه  و اول هم مورد امتحان قرار میگیری بعد حاجتت داده میشه رو هوا نیست منم زیاد گفتمش نمیدونستم بعد گفتم بیخیال چرندیاته بعد مشکل که پیدا کردم رفتم سوال کردم گفتن داری امتحان میشی من بدبختی کشیدممممممممممممممممم که نگو بعد بهم تو حوزه گفتن سنگین نباید بگی واسه هرکس نیس

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یادته دائم میگفتم؟واسه مشکلم بعد بهم گفتن نگو اگه بگی اول امتحان میشی بعد به خواسته ات میرسی اگه ...

من این مطلبو در مورد زیارت حضرت علی در مسجد کوفه شنیدم . 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
ینی اصلا براتون خوب نبود ؟

اصلا چون امتحان سختی شدم و بهم گفتن ذکر سنگین گفتی و بهم گفتن باید ذکر بعدشم میگفتی خلصنا من الغم... ولی گفتن ذکرش سنگین در کل اول امتحان میشید بعدش حاجت داده میشید

چون این ذکر ادامه دار هست و باید کامل گفته بشه شما فقط دارید میگید من ب خودم ظلم کردم و چیزی جز ناام ...

میگ من از ظالمین نیستم 

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
خیلی ذکرها اینطورین تا امتحان نشی حاجت نمیده

از کی سوال کردی  در مورد این مطلب منم سوال دارم 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
عزیزم میسه بگی چطور امتحان شدی؟؟

تا یک مدت مریض شدم بعد افسردگی گرفتم بعد دچار مشکلات تو زندگیم شدم که برام خیلی سخت بودن به حدی که خونوادم برام خیلی ناراحت شدن

از کی سوال کردی  در مورد این مطلب منم سوال دارم

باید از اونایی که حوزه درس میخونند سوال کنی از اساتیدشون یا از روحانیون خیلی قوی تو این موارد

بعد از مشکلات به حاجتتون رسیدین؟

من هنوز امتحان پشت سر نذاشتم و بگم من وقتی این ذکر وگفتم خیلی دیر شده بود فقط اثر منفیش روم موند باور نداشتم به حاجتم نمیرسم انقدر تکرار کردم که میشه و امید واهی دادم به خودم اخر سر وقتی فهمیدم و باور کردم که دیگه راهی نمونده برم هنوزم امتحان ادامه داره البته کمتر شده سعی کن ذکر سنگین نگی برات عواقب داره صلوات بفرس بیشتر خدا بخاد حاجت بده باهمون صلوات میده بچه ها منو میشناسن!!!میدونند چقدر ذکر میگفتم ولی الان فقط قران و نماز و صلوات و رعایت تو ذکر که سنگین نگم

بله عزیزم یادم نیست کجا خوندم ولی این ذکر باید با ایه بعدش خلصنا خونده بشه  و اول هم مورد امتحا ...

خب تو خود آیه هم تدبر کنی همینو میگه شما مداومت میکردی به ذکر گفتن ان شاءالله مشکلت راحتتر حل میشد شما که داشتی امتحان میشدی چرا خودتو رفوزه کردی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من هنوز امتحان پشت سر نذاشتم و بگم من وقتی این ذکر وگفتم خیلی دیر شده بود فقط اثر منفیش روم موند باو ...

ان شالله مشکلاتتون هرچه زودتر رفع شه.تلقین منفی نکنین.ان شالله از امتحان الهیم سربلند بیرون میاین.خدا برای بنده هاش بد نمیخواد.

والا من ذکر زیاد میگم گروهی داریم ک ب نیت دیگران ذکر میذارن و هرکس هرچقد بخواد برمیداره.اصلا فکرشو نمیکردم اینجوری سنگین باشه.راستش ته دلم ترسیدم .باید بیشتر تحقیق کنم دراین مورد.بازمم ممنون 

خدای مهربون شکرت😍
خب تو خود آیه هم تدبر کنی همینو میگه شما مداومت میکردی به ذکر گفتن ان شاءالله مشکلت راحتتر حل میشد ش ...

رفوزه نشدم عزیزم هنوز دارم مقاومت میکنم ولی خوب برای حاجنم خیلی دیر شده