والا ما اون سالای اول گرفته بودیم سوسکارو دفع نمی کرد ی مدت میکشت بعدم ی وسیله به درد نخور شد کمتر از یسال اثر داشت
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا ما اون سالای اول گرفته بودیم سوسکارو دفع نمی کرد ی مدت میکشت بعدم ی وسیله به درد نخور شد کمتر ا ...
خارجیش بود اولا که تبلیغ میکرد
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چتدوقت پیش رفته بودم مغاره گوشت و مرغ بخرم دیدم از سقفش صدای جیییززز وییززززز جییلیلیزززززز میاد دقت ...
نه هزیزم اون فرق داره این با صوت هست یه وسیله کوچیک میزنی پریز با صدایی که خودت نمیشنوی حشرات دفع میکنه یا به قول خودشون سیستم تغذیه شونو به هم میزنه و از بین میرن
زنگ زدن گفتن ۸۰۰ تومن تو خونه ساس دیدم دوقلو ۱ ساله دارم کلا روحیه ام به هم ریخت
ی چند روز برو خونه مادرت اینا سم بزن بعدم قبل اینکه بچه هارو بیاری کارگر بگیر همه رو بشور
محلول فلفل قرمز و سیر خرد شده سوسکارو فراری میده برا ساس نمیدونم شاید جواب بده