2777
2789
عنوان

ازدواج کرد

702 بازدید | 30 پست

حالم خیلی بده.خیلی سخته عشقتو تو لباس دامادی ببینی🥺تا الان خودمو گول میزد شاید هنوز زن نگرفته ولی الان که عکس دامادیشو دیدم داغونم😔شیش ماهه بیخیالش شدم.میدونستم زن میگیره.ولی دیدن عکسش خیلی سخت بود برام.دعا کنین بتونم فراموشش کنم چون دیگه حتی حق اینو ندارم که بهش فکر کنم💔

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم رفت زن گرفت

یه لباس دامادی پوشیده بود عین گارسونا بود انقده مسخره بود که نگو 

رفت دنبال لیاقتش

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
😂😂😂

والا

عرضه تیپ زدنم نداشت البته با قد ۱۷۰ چه تیپی میشه زد خخخ 

یه تالار درب داغون گرفت انگار مرغداری بود با دوتا النگو باریک انداخت دست زنش خخخخ

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

کیو گرفت؟

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  
والا عرضه تیپ زدنم نداشت البته با قد ۱۷۰ چه تیپی میشه زد خخخ  یه تالار درب داغون گرفت انگار م ...

خخخخ دقیقا هرکسی میره سمت لیاقتش ما بشینیم براشون عزا بگییریم که چی😆😆😆

یه دانشمند قرن شونزدهمی معادل گالیله و کپرنیک.البته من دیگه ادامه ندادم!!😎

با نامزدشم دوست بود یا از اوناست که همه رو امتحان میکنم بعد میره یکی که افتاب مهتاب ندیده رو میگیره

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
با نامزدشم دوست بود یا از اوناست که همه رو امتحان میکنم بعد میره یکی که افتاب مهتاب ندیده رو میگیره

نه ازدواج سنتی کرد

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
عشق اول منم شب عقدش بهم زنگ زد

💔💔💔💔💔

کیو گرفت؟

نمیدونم خانوادش براش گرفتن