حالم خیلی بده.خیلی سخته عشقتو تو لباس دامادی ببینی🥺تا الان خودمو گول میزد شاید هنوز زن نگرفته ولی الان که عکس دامادیشو دیدم داغونم😔شیش ماهه بیخیالش شدم.میدونستم زن میگیره.ولی دیدن عکسش خیلی سخت بود برام.دعا کنین بتونم فراموشش کنم چون دیگه حتی حق اینو ندارم که بهش فکر کنم💔
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
با نامزدشم دوست بود یا از اوناست که همه رو امتحان میکنم بعد میره یکی که افتاب مهتاب ندیده رو میگیره
نه ازدواج سنتی کرد
برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤