2789
عنوان

مادر شوهر

635 بازدید | 33 پست

سلام مادر شوهرم قرار از شهرستان بیاد باورم نمی شه این بدبختی من همیشه پاییز زمستان سر می اومد الان داره تابستونم کوفتم میشه هر سال به بهانه خونه گرفتن برا برادر شوهرم میاد یه سه ماهی میمونه فقط میمونه خونه من کلیم آخر کارایی بردا ر شوهرمو میکنم کلیفضولی میکنه الان باز داره میاد انگار دشمن جونم داره میاد به خود خدا قسم از مهمون فراری نیستم آرزوم مهمون خونم باشه واسه یه لقمه غذا نیست که ناراحت از هر نظر بد باشه از نظر غذا باش مهم نیست چی بزاری جلوش ولی من ببینین چقدر دلمو شکسته چقدر ناراحتم کرده تیکه بارم کرده که دیگه طاقت ندارم بیاد ببین چه چوری سر شوهرم داد زدم چرا گفتی هوا گرم نیست ما میریم خونشون همش غر برنج غر چایی تموم شد می زنه ناراضی هی می شینه میگه اندازه ما چایی خور نیست ماست داشت درست میکرد یه روز شوهرم یه لیوان از شیر برداشت گفت زهرا تو ام بردار بخور برگشت گفتس باچی ماست ب ز نم با حرص یعنی چرا خوردی در حالی که شوهم ماست نمی خوره حالا خواصت شیرشو بخوره منم برگشتم گفتم بو میده من اصلان نمی تونم بخورم

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بی خیال باش خودتو بزن نشندیگی وگرنه اگه بخای روهر حرفش حساس بشی اعصاب خودت خرد میشه...اینو به خودت تلقین کن که اون منظوری نداره....

اونی که باورت داره ی قدم جلوتر از اونیه ک دوست داره ✔

اونجا دومین روزی که بپدیم سه تا فرش یه عالمه موکت یه عالمه تشک ملافه بردیم رود خونه شستیم خودش نیومد من و شوهرمو جاریم شستیم فرداشم جاریم گفت بریم فرشای منم بشوریم رفتیم اپنم دوتا فرش یه مقدار موکت ب دیم مادر شوهرم باز غنیمت دید برداشت چهار نا پتو هر چی خورده اینا داد شستیم اینا بکنا ر بعد دو روز میگه نری به مامانت کمک کنی فشا مادر بزرگت بشوری کمرت درد میکنه بچه ات نمی شه آتیش گرفتم یعنی این موقعه یه اتاقی داده بود ما بخوابیم من فقط کیف لوازم آرایشمو گذاشته بود تو اون اتاق هی میرفت می اومد می گفت وایی این اتاق دیگه اتاق نمی شه همش به کار کردن من گیر میداد حالا همین خانوم خونه برادر شوهر معتاد من که هزا ان کثیفی هست می اور پتو که انگار کردی تو لجن در اوردی هزارتا لباس کثیف دیگه جوری که روزی پنج بار لباسشویی کار می کرد مشست خشک می کرد جمع میکرد تو اتاق من کثافتا یه معتاده ندیدن که آهناش نمی دونم پنکش از این سر اتاق تا بالکون ریخته بود اونم نه یه روز بلکه دو ماه

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

چ سخت🙁

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

هی عزیز همه از دست مادر شوهر می کشن من که خاله ام هم هست بچه اولم که دنیا اومد چون داشتن نما خونمون رو میزدن نمی شد برم حدود یک ماه کمتر رفتم خونه مادر شوهر فقط روز اول زرشک پلو با مرغ بود روزهای دیگه تمام گوجه و بادمجون و آبدوغ خیارو و غذاهای منطقه خودمون فقط یکی دوبار تو ده روز برنج درست کرد منم تمام سوپ ساده یا اش گوجه میخوردم سر ده روز به شوهرم گفت روغن تموم شده برنج و رب ندارم بخدا شوهرم رفت یه گونی برنج یه کارتون روغن یه کارتن رب خرید آورد بعد تا این چیزا رو داشته و توی کمد قایمشون کرده تازه با وجودی که شوهرم اینارو خریده بود بازم غذاهای ساده درست میکرد

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم