2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 33 پست

تا میتونی ازشون فاصله بگیر رفت وآمدتو کم کن که اونم کم بیاد بعضی وقتا حرف میزنه بزن به نشنیدن جواب نده دیگه چیزیه که باید یجور تحملش کنی در کل شل کن خواهر😉

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای نمی دونیین که یه بار ماشین لباس شویش روشن نکرد لباسمو بندازم ولی لباس شوی من رو ز ی پنج بار براش کار می کنه خودمم ا ز این ور بع. رفتن میره کگمیگه کثف بود اون روزی بخاطر اون دو ساعت تو بانک بودم تا سپردشو تمدید کنم الان داره بخاطر اون میاد که اون د ر بیار چون سود کم میدم

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
باهاش صحبت نکن کم محلی کن ازش فاصله بگیر 

بخدا اگه بخواددا من بهت ین عروس میشم ولی خیلی دلم میشکنه خیلی دخالت می کنه منم لباس می فروشم دیگه نمی تونم برم بازار باید بتمک واسه خانوم خدمت کنم باورتون نمی شه از زبپنش بربری سنگ در میاد میرم می خرم بهگعد یه بار سنگگ خرید بود می گفت امان نمی دن فقط من بخورم آتیش گرفتم اون موقعه نمک نشناسع

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
خونه پسرشه دوس داره بیاد۶ماهم بمونه

من با اومدن اون مشگا دترم دا ه میاد اتافاق 6ماهش کنه بیتد مثل آدم مثل بقیه مادر شوهر بمونه 

چه پررو هستن ۳ماه چه خبره شوهرت چی گفت 

اون میاد شوهرم میشه آدم دیگه اصلان وقتی کسی هست ما اصلان هم زیاد حرف نمی زنیم اون همش دعوا داره کلان ما تنها خوش تریم

هی عزیز همه از دست مادر شوهر می کشن من که خاله ام هم هست بچه اولم که دنیا اومد چون داشتن نما خونمون ...

بخدا رفتن ما یه سیصد تومان سیگار برا پدر شوهرم گرفتیم یه پنجاه تومان لباس برا مامانش بعدش اومدنی 100دادیم

دانشجوئه برادرشوهرت؟ برای چی کاراشو میکنی؟ خودشون بکنن جونشون درآد. تا میتونی از مادرشوهرت فاصله ب ...

تو گوشیو یه زر میگرم دستم هزا تا حرف می زنه می دونی از شنبه می خواستیم بریم کارای دکتر برا بچه بکنیم زمستانم اومد نزاشت نشد بریم الانم  دلم می خواد اومد من کار خودم بکنم برم بازار لباس بخرم بیام ببرم برا همسایه فامیل بفروشم ولی نمی شه احمق هزار نفر بعد خودشم میری ریزه اینجا 

دانشجوئه برادرشوهرت؟ برای چی کاراشو میکنی؟ خودشون بکنن جونشون درآد. تا میتونی از مادرشوهرت فاصله ب ...

نه یه بی کار که صبح تا شب خونه لست بی پول معتادم شده تازه  بخدا من هر موقعه آش قرمه سبزی داشتم می فرستم براش ولی کو به چشمش نمیاد که نمیاد کاش یه کاری بود من کاراشون نمی کردم در می رفتم ولی تا موقعه کهمن نرم اون نمی ره  می مونه خونع من منم میرم انجام میدم که تموم بشه که شاید بره بخدا این بردارشوهرم فقط دردسر مدارک شوهرمو قم کرد موتورشو پولیسا از دستپن اون گرفتن دو ملیون ضرر زد بهمون باز من به شوهرم میگم بهش بگو بیاد بره کمپ پولشو ما میدیم رفت خونشم درست میکنیم ولی نگفتم مادرتو بکش بیا گفتم خودمون دوتا درست کنیم حتا شیرشم نیست معلوم نیست برده فروخته یا چی سنشم سی شیش شاید بیشتر

من بودم میرفتم به کارام میرسیدم برای یه ازخودراضی نمیتنم زندگیمو تعطیل کنم...

کلان به ناهار درست کردن مهمون پزیرایی کردن اینا میگذره  همش غ ر بردار شوهرمو می خوره مخمون می بره انقدر غر می زنه انقدر حرص می خوره کله صبح با غرا خانوم بیدار می شیم