2777
2789
عنوان

دختر نه ساله و دوست پسر يا خداي بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2787 بازدید | 177 پست

[QUOTE=142044365]باباهم داره خاک بر سر جفتشون[/QUOTE

ببخشیدا ولی من الان دخترم صبح تاشب پیش منه باباش صبح میره شب میاد پس تربیت دخترم ب من مربوطه ۸۰٪و باباش ۲۰٪بچها بیشتر کنار مادرشونن تا پدرشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان روشن فکرهای سایت میان میخورنت😎😎😎

نه در این حد بابا  

9 سالگی که باید سروته آویزونش کرد بچه پررو رو  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
نه ما سینماییشو دیدیم😐😂😎

همون قسمتش که میره تو دنیای آدما تو خشکی🤔😐

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

متاسفانه معلوم نیست به کجاداریم میرسی هرچی جلوترمیره نسلابدترمیشه ماهم تومجتمعون داریم دوتاپسربچه که برادرن وسیگارمیکشن بچه های دوازده ساله ونه ساله تاخودم ندیده بودم باورم نمیشد

اون مقصرش مامان باباشن بچه چه حالیشه  بچه هایی مربیشون بودم که نشانه های خود ار ض ایی داشتن یا ...

ی اشنایی داشتیم پسرش کلاس ۶ بود بعد مادرش برده بودش دکتر گفته بود این نشونه های بلوغ زودرس داره... حالا مامانش میگفت من تو اتاق خودمو شوهرم پسرمم میخوابه دیگه ته ماجرا رو بگیر

نههههه😮😲

بخدا دیدم ک میگم

بعد من دیشب نشسته بودم ب مامانم میگفتم مامان بله برون کدوم قسمت مراسمای ازدواجه😂😂خاکبرسر خرم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
عکسش گرفتم نشون شوهرم بدم😂😂😂خدامنو ببخشه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 قیافش چطوریه حالا؟ من همسنش بودم کلی سیبیل داشتم اینا فکر کنم سفید سفیده پشت لبشون🤣🤣🤣🤣😐😐😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بخدا دیدم ک میگم بعد من دیشب نشسته بودم ب مامانم میگفتم مامان بله برون کدوم قسمت مراسمای ازدواجه ...

😂😂😂😂😂اینکه خوبه. من 5 ساله ازدواج کردم. تازه فهمیدم پاتختی چیه

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂