2777
2789
عنوان

کمک 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 82 پست

این ترفندهاشون خیلی تکراری شده دیگه....آخه مگه میشه کسی رو دوست داشته باشی و به این راحتی بگی به خاطر خودت ولت میکنم...اونم با این بهانه ی مسخره....اون اگر به فکر تو بود،با علم بر اینکه تو آدم احساسی و عاطفی ای هستی باید متوجه باشه که رفتنش هم برات نابود کننده س....

شاید دوست نداشته باشی اینو بشنوی که همه ی اینها بهانه ای بیش نیست واسه جدا شدن از تو...ولی منطقی فکر کن...دنبالش نرو ... سخته ولی چه میشه کرد...به زور که نمیشه آدمها رو نگه داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ترفندهاشون خیلی تکراری شده دیگه....آخه مگه میشه کسی رو دوست داشته باشی و به این راحتی بگی به خاط ...

وااای😭😭😭😭😭😭😭

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی سخته.درکت میکنم.یه روزی جات بودم.شایدگذر  زمان حالتو بهتر کنه اما تاآخر عمر فراموشش نمیکنی.زمان حالتو بهتر میکنه

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
خیلی سخته.درکت میکنم.یه روزی جات بودم.شایدگذر  زمان حالتو بهتر کنه اما تاآخر عمر فراموشش نمیکنی ...

بد ضربه ای خوردم😭😭😭

ببین هواتو شکر کن برو به زندگیت برس الکی فاز دپ بخاطر یه آدم بی مسئولیت که دلتو خوش کرده بود که باهات ازدواج میکنه ،نکن .

همه ی داستان مریضیش و خرابی گوشی و دروغه انقد ساده نباش الانم به جای ناراحتی یه جور به گوشش برسون که اصلا برات مهم نیس طرف و دوست معمولی بودن و اینا رو هم اصلا بهش فک نکن ، برای خودت ارزش قائل شو نزار دم دستی باشی براش ...تمام 

این ترفندهاشون خیلی تکراری شده دیگه....آخه مگه میشه کسی رو دوست داشته باشی و به این راحتی بگی به خاط ...

اره خو اونم یکم احساسی بشه و چی میشه خبر بده وقت ماموریت رفتنش

فقط چون من حساسم و اون حساس نیس!!!! جدا شیم!!

من التماسش نکردم فقط گفتم بذا حل میشه

من بااورش داشتم😭😭😭 میگ بخاطر خودت میگم نمیخام نابود شی کنارم😭 نمیخام همسر بدی شم واست و اشکتو ...

کسی که یه نفرو دوس داره راضی به رها کردن و نابود کردنش نمیشه😐 مثل قرقی میمونه بالاسرش و مراقب میشه کسی آزارش نده.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
ناراحت نباش ای بابا دختر واسه خودت ارزش قائل شو اینهمه خودتو اذیت نکن عزیزم اگه واقعا دوست داشته با ...

😭😭😭😭😭😭

کسی که یه نفرو دوس داره راضی به رها کردن و نابود کردنش نمیشه😐 مثل قرقی میمونه بالاسرش و مراقب میشه ...

ینی همه حرفاش دروغ بود؟؟😭😭😭😭😭

بد ضربه ای خوردم😭😭😭

میدونم😔

نریز تو خودت.گریه کن تا زودتر سبک بشی و زودتر سرپا بشی.

میدونم😔 نریز تو خودت.گریه کن تا زودتر سبک بشی و زودتر سرپا بشی.

نمیتونم گریه کنم😭😭😭😭اصنن گریهه م نمیااد😭😭

ینی همه حرفاش دروغ بود؟؟😭😭😭😭😭

متاسفانه بله.کسی که میخواد بره مانعش نشو.سعی کن راهشو بازتر کنی تا زودتر بره.