2777
2789
عنوان

کمک 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 82 پست
دوست معمولی هم چون میشناسمت و از عقایدت باخبرم و دوستیم باهم به شدت مخالفم اصلاااا قبول نکن و ارزش ...

ارع اصن نمیخام😭😭😭😭

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای😭😭😭😭😭😭😭

در سن تو همه ی این وابستگی ها و بیقراری ها برای کسی که دوستش داری طبیعیه....این روزها رو تقریبا ۸۰درصد دخترا داشتند...اگر بتونی از این مرحله رد بشی انقدر قوی خواهی شد که دیگه هیچ پسری نمیتونه به راحتی اشکت رو در بیاره....بشین گریه کن،ضجه بزن،چند روز واسه رفتنش عزاداری کنه ولی بعد سعی کنی بپذیری رفتنش رو و به خودت کمک کنی برای فراموش کردنش....

سخته ولی میتونی تحمل کنی

در سن تو همه ی این وابستگی ها و بیقراری ها برای کسی که دوستش داری طبیعیه....این روزها رو تقریبا ۸۰در ...

😭😭😭😭😭❤❤❤❤❤

اره خو اونم یکم احساسی بشه و چی میشه خبر بده وقت ماموریت رفتنش فقط چون من حساسم و اون حساس نیس!!!! ...

هیچ وقت التماس به هیچ مردی نکن واسه موندنش....

بله اگر واقعا دلیلش اونی باشه که‌گفته،حرف تو منطقیه...ولی شک نکن واقعیت رو بهت نگفته

حس حاالتودررک میکنم عزیزدلم😑

متاسفم که اینجوری شد..برای تجربه اول سخته😣 بیشتردختراااهمچین ضربه ایی خورددن...ولی دنیاااتموم نشده فداااتشم....

بهت حق میدم ناراحت باشی نخوای حرفامودررک کنی...

ولی دیگه ازالان مهم نیس ....

ازالان بابدکسی بخوای که واقعاااالیاقت دوسداشتن باشه..کسی که بلدباشه توروبفهمه بخوااادت...

بیااااجااینکه انقدددامواج منفی دورخودت جمع کنی ناامیدی..

یکم که گذشت حالت بهترشد....

هدفتواول مشخص کن وبخواااه اونی سرراهت قراربگیره که بهتریناااروبرات بخوادهمراه توباشه....

عزیزم مطمنم اگه اون عشق واقعی که سراغت بیادزندگی باهاش تجربه کنی...به این روازت پووزخندمیزنی 💝

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
حس حاالتودررک میکنم عزیزدلم😑 متاسفم که اینجوری شد..برای تجربه اول سخته😣 بیشتردختراااهمچین ضربه ای ...

😔😔😔😔😔دیدی هرشب قانون جذبم رسیدن ب اون بوود😔

امضام حاجتم واس اون بود😔

😔😔😔😔😔دیدی هرشب قانون جذبم رسیدن ب اون بوود😔 امضام حاجتم واس اون بود😔

عزیزم الانه که بایدحالتوخوب کنی نزاری این افکارداغونت کنه ...بیاخودتوجمع کن مطمن باش اونی که قسمت توعشقش دوسداشتنش زمین تاآسمون بااین فرق میکنه...

بیاازتجربه ایی که برات اتفاق افتاد نیمه پرش ببین...

من مطمنم که قراریکی بهترازاین سرراهتت ققراربگیره 

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
من بااورش داشتم😭😭😭 میگ بخاطر خودت میگم نمیخام نابود شی کنارم😭 نمیخام همسر بدی شم واست و اشکتو ...

ببین بذار بهت بگم این حرفایی ک گفته همش بخاطر این بوده ک کم کم خواسته بره ، یعنی چی کارم طوریکه نمیتونم خبربدم ، الان تو این عصر جدید با ی پیام کوچولو کلی حرف رد و بدل میشه ، هنوز هیچی نشده بهونه میاره فک کرده تو اویزونشی ن بابا ، تو قویتر ازین حرفایی پس اصن بهش فک نکن حداقل بخاطرت یکم می‌جنگید حتما داف داره

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
ببین بذار بهت بگم این حرفایی ک گفته همش بخاطر این بوده ک کم کم خواسته بره ، یعنی چی کارم طوریکه نمیت ...

چی بگم والا...فقط من داغون شدم😔

داف دارع ینی چی؟

ببین بذار بهت بگم این حرفایی ک گفته همش بخاطر این بوده ک کم کم خواسته بره ، یعنی چی کارم طوریکه نمیت ...

پ چرا ب دوستام میگ دوسش دارم ولی نمیشه

و اونم حالش بدع

چرا !