2777
2789
عنوان

مهربون باشید

134 بازدید | 9 پست

دقت کردین بعضی ادما انگار همه اش از این و اون طلبکارن؟

توی طرز صحبت کردنشون رفتارشون نگاهشون...

انگار یه کینه ای دارن ک تمومی نداره

بعضیا هم ک میخوان به هر روشی خودشونو برتر از دیگران نشون بدن

بعضیا هم خیلی ضایع دروغ میگن...

ول کنین بابا رها باشین

خودتون و دیگران و ببخشین

مهربون باشین

اون وقت میبینین ک ب طرز معجزه اسایی جهان بیرون هم مطابق میل شما تغییر میکنه

میگین نه امتحان کنین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربونم.....واین اخلاقم کاردستم داده😪

همش دیگران ازم توقع دارن😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من تنهای تنهام تنها فردی که اجازه دادم بمونه تو زندگیم غیر از بچه ها و شوهرم،مادرمه اونم تا وقتی رو اعصابم نباشه و اذیتم نکنه. به هر کسی خوبی کردم مهربونی کردم دهن‌گشادشو باز کرد بهم فشهای لایق خودشو داد از انسانها متنفرم چون همه بد هستن خوب وجود نداره بد،حسود،عقده ای، خدا نکنه یک کلمه حس کنن که بهشون حرفی زدی درجا فش ها و حرفهای رکیک و اون صورت بی تربیت و ادب خانوادگیشونو نشون میدن

برادر من فوق العاده پسر مهربونیه وضع مالیشونم خداروشکر خوبه ولی تحمل دیدن اینکه یکی از خودشون وضع مالی بهتری داره رو نداره با همسرش

ما خونه خریدیم و خداروشکر اوضاع مالیمون مناسب بوده تا الان،فعلا لحنشون و رفتارشون طلبکارانه شده متاسفانه با ما

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂