2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست
چه بی خود  چرا پای جاریشو وسط کشیده تا اونو خراب کنه

اولا درست صحبت کن بیخود کار خودته جاریش زیاد زر زر میکرد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اولا درست صحبت کن بیخود کار خودته جاریش زیاد زر زر میکرد 

لاحیانا لالا تشریف داشت که به خود جاریش بگه چرا رفت پیش این و اون بدی میکرد 

جاری من همینچین کاری میکرد به گوش میرسید ج..رش میدادم

مشکلات زندگیشونو نمیتونن حل کنن پای مردمو میکشن وسط چندش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لاحیانا لالا تشریف داشت که به خود جاریش بگه چرا رفت پیش این و اون بدی میکرد  جاری من همینچین ک ...

مشلی نبود الان بارداره با جاریشم خوبن تو از جاریت عقده داری میتونی برو جرش بده اینجا خودتو قایم نکن ادای زرنگارو در بیاری😅😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

عزیزم اخه ۳۰ روز که بی بی نشون میده حتی ۱۴ روز ه نشون میده  اینکه عقد افتاده شاید تنبلی داره بخ ...

تنبلی ک دارم دو ماه قبل سر وقت پریود شدم لکه هم داشتم قبلش الانم پریود نشدم یه ماه عقب انداختم علائم بارداری دارم سینه هام متورم شدن ترشح دارم خستگی زیاد دلمم درد میکنه 

مشلی نبود الان بارداره با جاریشم خوبن تو از جاریت عقده داری میتونی برو جرش بده اینجا خودتو قایم نکن ...

شکر خدا حامله شد😆 وگرنه هر کی بهش میگفت چرا بچه نمیاری میرفت بهش میگفت جاریم اینجوری اونجوری 😂

حالا خدا رحم کنه به جاریش واسه این هفت ماهه مونده و اینکه بچش سالم باشه وگرنه بازم میخواد پای جاریشو بندازه وسط😏

شما منو با خواهرت اشتباه گرفتی عزیزم من با هر کی مشکل دارم به روش میگم یه اخلاقی هم که دارم اینکه نمیتونم ببینم حقی ناحق شده .کلا طرف داره حقم😘

شکر خدا حامله شد😆 وگرنه هر کی بهش میگفت چرا بچه نمیاری میرفت بهش میگفت جاریم اینجوری اونجوری 😂 حا ...

کسی که هنوز هیچی نشده از لفظ رکیک جرش میدادم استفاده میکنه وزود فحاشی میکنه حتما طرفداره حقه😅😅😅یکم رو ادبت کار کن بعد طرف حقو بگیر😏😏😏

کسی که هنوز هیچی نشده از لفظ رکیک جرش میدادم استفاده میکنه وزود فحاشی میکنه حتما طرفداره حقه😅😅😅یک ...

😂😂😂 یکم دیگه زر زر کنم میری تاپیک میزنی پشتم میگی من باعث مشکلات زندگیتم زر زر کردن براتون سخته😆😆😆 

😂😂😂 یکم دیگه زر زر کنم میری تاپیک میزنی پشتم میگی من باعث مشکلات زندگیتم زر زر کردن براتون سخته😆 ...

امضامو بخون وعبرت بگیر😅😅😅تامام😆

کی حال داره امضای امثال تو رو بخونه 😂😂

حالا که خوندی وبهت چسبید 😅😅😅

به جان زر زر نخوندم😆

😅😅😅😅باورم شد بای😍