2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سابقه داری اینقد عقب بندازی؟ چطور طاقت داری بی بی نزنی برو بزن بیا خبرمون کن😄

یه بار سابقه داشتم اونم ۵ ماه پیش ۱۸ روز عقب افتاد اخه دیگه انقد حامله نشدم میدونم این دفعه هم چیزی نیست 😁

اخی عزیزم به سلامتی

اره قبل ازاین که اون شروع کنه شما چنتا مثال از روی یکی که میشناسه بزن بگو فضولا رفتن رو مخ فلانی عصبی شده همچین چیزای بگو دوهزاریش میوفته دیگه تکرار نمیکنه

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
اره شاید البته الان ۸ روز از وقت پریودم گذشته و نشدم بیبی هم نزدم ترشحات سفید دارم 

منم ۸ یا ۹ روزه عقب انداختم

بیبی هم زدم منفی شده

ترشحات سفید هم دارم😐

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اره قبل ازاین که اون شروع کنه شما چنتا مثال از روی یکی که میشناسه بزن بگو فضولا رفتن رو مخ فلانی عصب ...

اره راس میگی راه خوبیه خداروشکر این هفته ما میریم شهرستان اونم میاد اینجا پیششون ما هم خونه نیستیم کلا نمیبینمشون 

وای منم خیلی بهم میگن یه سال اقدامم تنبلی دارم الان ۳۰ روزه عقب انداختم سینه هام متورم شدن و نوک سینه هام میسوزه و ترشح دارم احساس خستگیم دارم بی بی و آزمایش دادم منفی بود ینی ممکنه حامله باشی اما آز و بی بی نشون نده؟

وای منم خیلی بهم میگن یه سال اقدامم تنبلی دارم الان ۳۰ روزه عقب انداختم سینه هام متورم شدن و نوک سین ...

بیبی شاید اشتباه باشه ولی دیگه ازمایش دقیقه خوب یبار دیگه ازمایش بده 

ههههه انقد بدم میاد بیبی منفی نشون میده خیلی حس بدیه 

من عقدم

اونوقت رابطه هم از جلو هیچ وقت نداشتم🙄

فقط سطحی بوده ولی میترسم😐

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
بیبی شاید اشتباه باشه ولی دیگه ازمایش دقیقه خوب یبار دیگه ازمایش بده 

علائم بارداری دارم تا الان شده پریودم عقب بیوفته ولی این علائم و نداشتم تا الان ب خدا خسته شدم این بی بی زدم و منفی شد😔کسی بوده اینجوری باشه بار دوم از بده مثبت باشه؟

وای منم خیلی بهم میگن یه سال اقدامم تنبلی دارم الان ۳۰ روزه عقب انداختم سینه هام متورم شدن و نوک سین ...

عزیزم اخه ۳۰ روز که بی بی نشون میده حتی ۱۴ روز ه نشون میده  اینکه عقد افتاده شاید تنبلی داره بخاطر اون باشه 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶