2777
2789
عنوان

درباره جاریم

178 بازدید | 13 پست

یه روز خواهر شوهرمینا  خونه خریده بودن  همه رفته بودیم خونشون  من و جاریم بلند شدیم کادوی همه رو جمع کنیم . رسیدیم به دختر خاله شوهرم من داشتم تو دفتر اسامی رو مینوشتم  جاریه هم داشت  کادوهارو میگرفت  بعد گفتم  به دختر خاله شوهرم گفتم اسمت یادم رفته اسمت چیه   اونم گفت یعنی اسم من یادت نیست به خنده  بعد فوری جاریم از فرصت استفاده کرد گفت ولی من  اسمت یادمه  اسمشو گفت  . من پرت شدم 😥 بیشعور خواست منو خراب کنه 🙄منم نتونستم چیزی بگم  بعد رد شدیم  البته اینم بگم من تازه عروس اون خونواده شده بودم ولی اون  ۵ یا ۶ ساله عروس اون خونواده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب مگه چیه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

از کاه، کوه میسازی شما

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾
عزیزم این  داستان بر میگرده به ۶ یا ۷ سال قبل

فداتشم ، دیشب خوابش رو دیدی که بعد ۶  ۷ سال یادش افتادی؟!

بیخیال بابا ، تازه عروس بودی ،من الانم بیشتر فامیلای مادرشوهرمو به اسم نمیشناسم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

ببین این شروعش بوده یاد بگیر هیچ وقت بهش اعتماد نکنی همیشه میخواد خودشو خوب نشون بده تو رو ادم بده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج