2777
2789
عنوان

ابگوشتت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست
من اول پیاز و تفت میدم گوشتم اضافه میکنم یکم تفت میدم نخود و اضافه میکنم و آب میریزم زردچوبه و فلفل ...

سری بعدی این جوری درست میکنم😍 خیلی روشش اصولیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تا حالا نخوردم😅 اصولا مصرف حبوبات تو خونمون خیلی کمه بعد یسال قراره با نخود غذا درست کنم😅  ...

عزیزم مصرف حبوبات در حتما بیشتر کن مثلا خوراک لوبیا و قارچ درست کن یا خورشت لوبیا با پلو با رشته پلو یا دال عدس یا عدسی اینا خیلی خوشمزه ان

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
عزیزم مصرف حبوبات در حتما بیشتر کن مثلا خوراک لوبیا و قارچ درست کن یا خورشت لوبیا با پلو با رشته پلو ...

من خودم که خونه مامانم بودم نمیخوردم 

الان که میخام گهگاهی درست کنم همسرم خیلی علاقه نداره 

واقعا خیلی نیازه برای بدن خودم میدونم ولی نمیدونم چکار کنم 

این ک شد آش😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

چربی نزدی😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
گوجه رو نصف کردم از وسط 😍 مرسی عزیزم برم درستش کنم 😍

نه بابا همینجوری درست کردی خوبه هیچی اضافه نکن فقط بذار جا بیفته بعد چربیتو در بیار با یه پیاز خیلی کوچولو رنده کن و و جربی و له کن با پیاز و بریز توش مرزه و تلخونم نمیخاد. میشه دیزی سفرخونه ها

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃