2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیر نظر متخصص تغذیه تو یک ماه ۴کیلو ام منم میخوام ۲۰کیلو کم کنم .اما بعضی وقتا کم میارم .یک ماهه ...

منم اینجوری رژبم گرفتم همش بی حال شدم نکن این کارو بنظرم هفته ای ۲ بار برنج بخور چون ماها ک بدنامون عادت داره خیلی سخته واسمون

منم اینجوری رژبم گرفتم همش بی حال شدم نکن این کارو بنظرم هفته ای ۲ بار برنج بخور چون ماها ک بدنامون ...

اره درست میگی .نزدیک ظهر که میشه پاهام بی جون میشه دراز میکشم دیگه نمیتونم بلند شم خیلی حالم بده اما مجبورم اندامم زشت شده غبغب اوردم شکم و پهلو و سینه که نگم برات افتضاح

چه رژیم بدرد نخور و مضخرفی مطمئن باش به زودی تمام موهاتو از دست میدی

من ۱ هفته لب به برنج و نون نزدم

داشتم از هوش میرفتم واقعا چیز خوبی نیس اینکه به طور کامل حذف بشه 

من زیر نظر متخصص تغذیه تو یک ماه ۴کیلو کم کردم منم میخوام ۲۰کیلو کم کنم .اما بعضی وقتا کم میارم .یک ...

متخصص تغذیه ات ب درد نمیخوره ، عوضش کن 

الان همه ی متخصصین عقیده ندارن نباید هیچی رو کلا قطع کن چون برای بدن کاملا ضرر داره

برنج روزی ۱۰ قاشق میتونی بخوری

اینجوری پیش بری دیگه مو برات نمیمونه ها

دیگه خود دانی

چه رژیم بدرد نخور و مضخرفی مطمئن باش به زودی تمام موهاتو از دست میدی

اره خودم میدونم .اما دیگه حالم از هیکلم به هم میخوره شدم شبیه مرغ حامله😄😄😄(مرغ حامله هم داریم؟)

اره درست میگی .نزدیک ظهر که میشه پاهام بی جون میشه دراز میکشم دیگه نمیتونم بلند شم خیلی حالم بده اما ...

میدونم من خودم ۸۰ کیلوام ۴ سال پیش ۶۰ بودم

خودمم برنج و نون و برای یک‌هفته حذف کردم ولی واقعا بدرد نمیخورد

الان میخورم ولی اندازه یک کاسه کوچیک مثلا اون کاسه میشه ۱۰ تا قاشق