2777
2789
عنوان

کمک میخوام

178 بازدید | 31 پست

خانما کمک کنید توخدا ی خواهر 14 ساله دارم خیلی دختر نجیب و دوست داشتنیه سر براهه عاقله 

جدیدا متوجه شدم دوست پسر داره و ی مدتی بود مث قبل باحجاب نبود رفتارش دیگه مهم نبود هر رفتاری انجام نیداد و هر حرفی ب زبون میآورد ولی اصلا فکرشم نمکردم که دوست پسر داشته باشه گوشی هم نداره با گوشی مادرم حرف میزده بهد پسره هیلی بچش 15 سالشه پدرش زن بازه مادرش طلاق گرفته اینم اواره خونه اینو اونه کلی بیماری هم داره بخدا خواهرم نه از لحاظ محبت و عاطفه نه توجه و پول و...چیزی کم نداشته خودمم باهاش مث ی دوستم خیلی باهم صمیمی هستیم همیشه توجیهش کردم باهاش حرف زدم راجع ب این مسایل نمیدونم چرا اینجوری شده چرا این اتفاق افتاده نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید باهاش چجوری رفتار کنم خانوادم بشدت تعصبی و غیرتین بابام گفته میکشمش ب روح بابابزرگم قسم خورده تو شهرکوچیک زندگی میکنیم و حرف و شایعه های مردم خیلی دامن میزنن ب ماجرا 

خونم ی شهر دیگس خواهرم رو اوردم خونه خودم 

که سرش نبرن ابرومون تو در همسایه نره توخدا راهنماییم کنید اونایی که تجربه دارین یا نوجون دارین بگین چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه جو یجوریه که اگه دوس پسر نداشته باشی عقب موندی از،بقیه،،،رو دوستاش نظارت کنید بادبی سرو پاها نگرده سر براه میشه

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
متاسفانه جو یجوریه که اگه دوس پسر نداشته باشی عقب موندی از،بقیه،،،رو دوستاش نظارت کنید بادبی سرو پاه ...

فعلا که مدرسه نمیره 

ولی مدیرشون ب دوستش گفته بود زینب با هرچی دختره بد میگرده ب مامانش بگوحواسش باشه اونم تازه بماگفته 

ببین مطمئنم ک با محدودیت چیزی درست نمیشه .فقط و فقط باهاش دوس باش.جوری ک حس کنه میتونه حرفاشو بهت بزنه جبهه نگیر نترسونش .درکش کن ب هر حال اون پسر هر مدلی ام باشه خواهرت الان حالا غیر منطقی یا منطقی دوسش داره .تنها با دوس شدن باهاش میتونی کنترلش کنی.این تجربه من.منم بی عقل بودم ولی مادرم بامن دوس شد

ای بابا. چرا خانواده ها اینجوری شدن؟ تا یه چیزی میشه دختر طفلی رو تهدید به مرگ میکنن. 

نوجوونه. کنجکاوه. کنارش باشین. محبت کنین. راهنماییش کنین. تا از این دوره بگذره. یعنی چی بچه تا یه خطا کرد سریع کشتن و مرگ.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

وقتی با اون همه حرفای قبلا بازم وار خودش رو کرده الان هر چی بهش بگی متوجه نمیشه 

بهش بگو باشه اگه دوس داری دوست پسر اینا داشته باشی ولی صبر کن تا مثلا بالای ۱۸ برسی اون موقع اگه خواستی حرفی نیست 

اینو بگو ک تو ی شهر کوچیک هستین و نزار بقیه برات حرف درست کنن

خیلی دعواش نکن الکی حق رو بده به اون الان تو جَوِ 

تحت تاثیر مدرسه و دوستاشه بعدا خودش میفمه این جور چیزا ارزش نداره 

اون الان فقط کنجکاوه و میخواد تجربه بکنه

ببین مطمئنم ک با محدودیت چیزی درست نمیشه .فقط و فقط باهاش دوس باش.جوری ک حس کنه میتونه حرفاشو بهت بز ...

چجوری. دوسش شم .بخدا خیلی رفیقیم کلی باهم حرف میزنیم میگیم میخندیم خیلی بهش اعتماد داشتم الان از چشمم افناد واقعا ازش انتظاز نداشتم ببین همن همه جورههبهش گفتم عاقبت این کار ها چیه فک میکردم دیگه دنباله این چیزا نمیره اصلا ولی اشتباه میکردم

ببین مطمئنم ک با محدودیت چیزی درست نمیشه .فقط و فقط باهاش دوس باش.جوری ک حس کنه میتونه حرفاشو بهت بز ...

عزیزم چه جوری دوست بشیم با دخترمون یکم بیشتر بگو من یه دختر هفت ساله دارم نمیخوام ایندش بشه دختری که دوس پسر داره یکم حرف بزن موضوع رو باز ترش کن 

عزیزم تو سن خواهر شما تمایل داشتن به جنس مخالف خیلی طبیعیه. از اول دنیا هم بوده. ففط کنترل کردنش مهمه. اینکه میگید همه چیز داشته و براش کم نگذاشتید اصلا دلیل نمیشه که نخواد ببینه جنس مخالف چیه. بالاخره فرق کودک و نوجوان باید از یه جایی معلوم باشه دیگه. 

این همه اطلاعات در مورد اون پسر رو از کجا آوردید؟ یعنی چی خیلی بیماری داره؟

رفتار خواهرتون طبیعیه جانم. ولی یه مدت از اون پسر دور باشه و دسترسی نداشته باشه شاید کم کم از ذهنش بره بیرون. 

براش اهداف جدید مفید بسازید. این وقت و انرژی که تو نوجوونی دارن رو بالاخره باید رو یه چیزی پیاده کنن. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ای بابا. چرا خانواده ها اینجوری شدن؟ تا یه چیزی میشه دختر طفلی رو تهدید به مرگ میکنن.  نوجوونه ...

بابام ب خودش  نگفته .فهمید برد گوشی ها رو بیرون ماهم تعجب کردیم چرا گوشی مامان رو هم برد وقتی برکشت گفت یادم رفت گوشی شمارم بردم داد ب خواهرم هر دوتاش رو بعد ب ما گفت که روی هر دوتاشون شنود گذاشتم شارژشونم کردم فرض کن بابای خیلی حساسع من تلگرامم نصب کرده بود گفتم با گوشی حرف بزنه چاقو رو هم تیز کردم تو ماشینه سرشو میزارم رو سینش منم ب خواهرم گفتم اولش انکار کرد منم همه چیو گفتم که شنود گذاشته میخواد سرتو ببره باور کرد ولی هیچی نگفت بابام نمیدونه که خواهرم فهمیده همچنان منتظره مچشو بگیره