2777
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست
عزیزم تو سن خواهر شما تمایل داشتن به جنس مخالف خیلی طبیعیه. از اول دنیا هم بوده. ففط کنترل کردنش مهم ...

همسایمونه پسره بخدا پدرش ی هرزه هست مادرش گذاشت رفت پدرش هر روز با یه زن تو کلانتره هر هفته پارتی داره

عزیزم چه جوری دوست بشیم با دخترمون یکم بیشتر بگو من یه دختر هفت ساله دارم نمیخوام ایندش بشه دختری که ...

من خودم ۱۳ سالم ک بود ب خاطر جوی ک بود بین دوستام با ی پسر  حرف میزدم 

مامانم ک فهمید دعوام نکرد محدودم نکرد  

همه چیو بهش میگفتم اون فقط گوش میکرد 

وقتی دیدم مادرم اینقد باهام خوبه بدترین کارامم میگفتم  اون راهنماییم میکرد  و من چون دلسوزی مادرمو میدیدم دیگ اونکارو نکردم ولی مادر دوستام ک محدودشون کردن بدتر شد.حتی الان من اونقد مورداعتماد خانوادم ب خصوص مادرمم ک شهر دیگ تحصیل میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چه جوری دوست بشیم با دخترمون یکم بیشتر بگو من یه دختر هفت ساله دارم نمیخوام ایندش بشه دختری که ...

الان تو روانشناسی جدید میگن اینکه والد و فرزند مثل دو تا دوست همسن باشن درست نیست. باید رابطه تون طوری باشه که در عین حال که احترام و چارچوب ها رو دارید ولی باور کنه همیشه درکش میکنین و برای نظرها و انتخاب هاش ارزش قائل هستید.

مثلا شما که دختر کوچیک دارید، کم کم تو تصمیم گیری های ریز شرکتش بدید. مثلا امروز میخوایم بریم فلان جا دوست داری کدوم لباس رو بپوشی؟ غذا چی بپزیم؟ باهم مشارکت کنین. 

یه کتاب مشترک انتخاب کنین با هم بخونین. آخرش در مورد رفتارهای شخصیت ها در حد توان فکری بچه تون بحث کنین که مثلا این کار رو کرد خوب بود و نظر تو چیه؟ 

خیلی مسائل تربیتی رو میشه با مثال و داستان براش توضیح بدید و بدی یه سری چیزها رو بفهمونید.

باید باور کنه شما در هر صورت دوستش دارید و مادرش هستید حتی اگه جایی خطایی بکنه. همیشع آغوش تون بازه براش

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
وای تا میتونی نزار خونه بره بابات بلایی سرش نیاره من دیگ ازهرچی مرگ میترسم😩😩😩

بخدا از ترس ابرومون اوردمش خونه خودم تا دو سه ماهه دیگه هم نمیریم شهرستان دیگه نمیدونم چه خاکی بسرم بریزم از این ور شهر کوچیکه حرف تو در همسایه پیچیده عمه های بیشعورم ب بابام تیکه مینداختن مامانم میگه بابات داشت سکته میکرد میگه شب تا صب نخوابیده تو خونه راه میرفته میگفته بخدا سرشو نیبرم ب روح چدرم سرشو میبرم

من خودم ۱۳ سالم ک بود ب خاطر جوی ک بود بین دوستام با ی پسر  حرف میزدم  مامانم ک فهمید دعو ...

یعنی مامانت اصلا هیچ حرفی نمیزد 

خب چه طور راهنماییت میکرد میگفت این کارت بده یا با دوس پسرت چه جور رفتار کن؟

همسایمونه پسره بخدا پدرش ی هرزه هست مادرش گذاشت رفت پدرش هر روز با یه زن تو کلانتره هر هفته پارتی دا ...

خب اینا تو ذهن ۱۴ ساله ی خواهرتون دلیل نمیشه که اون پسر بد بوده. برای کشف کردن رابطه دوستی جنس مخالف، همیشه اولین گزینه همسایه س🤦‍♀️ 

بنا رو روی این نذارید که لابد چه عشق سوزانی بین شون هست! همه اینا گذراس. 

با خواهرتون حرف بزنین در عین حالی که نشون میدید درکش میکنین و محکومش نمیکنین ولی بگید راهی که میره عاقبت خوبی نداره و تا ابد که نیمتونه از پدرش فرار کنه و خونه شما باشه.

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
بخدا از ترس ابرومون اوردمش خونه خودم تا دو سه ماهه دیگه هم نمیریم شهرستان دیگه نمیدونم چه خاکی بسرم ...

وای ازطرف من یکی بزن تودهن عمت همش بقیه خراب میکنن همچیو بابا بچه هست باهاش حرف بزنید گناه داره تو ی دوره ای هستن گول میخورن 

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
باهاش در مورد دوست پسرش صحبت کردی  همون هایی که شما در مورد دوست پسرش میدونید به خواهرت گفتی&nb ...

گفتم همشو گفتم با لحن بد و تحقیر کننده ایهم گفتم دست خودم نبود ولی ب مادرم گفته بود ب باباش چیکار دارید شما

یعنی مامانت اصلا هیچ حرفی نمیزد  خب چه طور راهنماییت میکرد میگفت این کارت بده یا با دوس پسرت چ ...

میگف ازت ناراحتم ولی اینکه کتک بزنه گوشیمو بگیره نه 

میگف اشتباهه 

سرمو گرم میکرد 

کلاسای مختلف فرستادم

گفتم همشو گفتم با لحن بد و تحقیر کننده ایهم گفتم دست خودم نبود ولی ب مادرم گفته بود ب باباش چیکار دا ...

با زبون نرم بگو بهش میدونم خیلی سخته ولی  با ملایمت باهاش صحبت کن ببرش پیش یه مشاور شاید تاثیری داشت بگو پسری که تو همچین خونه ای بزرگ بشه کمی از باباش نخواهد داشت اون کارا واسش عادی جلوه میکنه؟

خواهرم رنگش زرد هیچی حرف نمیزنه خیلی حالش بده منم باهاش دعوا کردم قبلا نمیتونم باهاش حرف بزنم اصلا چجوری شروع کنم از کجا شروع کنم نمیگه چطور تا دیروز میگفتی پدرش عیاشه الان داری تایید میکنی وای دارم دیونه نیشم بخدا خواهرم مث دسته گله خوشگل نجیب خانم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد