2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چه سخت

اره خیلی سخته الان ۱۸ سالشه و بچش ۲ سال نیمش

من تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم و۱۷ سالگی مامان شدم الان که ۲۴ سالم دخترم مثله یه دوست میمونه واسم و یه دختر دیگه دارم که الان یه سالشه درسته سخت بود ولی به شیرینیش می ارزه .😙واسه سلامتیشون یه صلوات بفرستین👭😍😍

سلام عزیزم

تسلیت میگم

روح همسرتون شاد

خیلی غم بزرگ و‌ کمرشکنیه، خدا خودش کمک کنه از پس زندگی بربیایم

داشتن بچه ها هم براتون نقطه قوته که باعث امید به زندگی و دلیل پشتکار و فعالیتتون میشه

هم مسئولیت سنگینی رو شونه هاته

خدا کمکت کنه که شاهد خوشبختی و شادی بچه هات باشی

سلام عزیزم تسلیت میگم روح همسرتون شاد خیلی غم بزرگ و‌ کمرشکنیه، خدا خودش کمک کنه از پس زندگی بربی ...

ممنونم عزیزم روح همسر بزرگوارتون شاد خیلی خیلی سخته ازاینکه باید پیش بچه هام نقاب بزنم ونقش ادمای قوی بازی کنم سختمه 

ممنونم عزیزم روح همسر بزرگوارتون شاد خیلی خیلی سخته ازاینکه باید پیش بچه هام نقاب بزنم ونقش ادمای قو ...

ممنون عزیزم

خدا برات حفظشون کنه ولی همینا برات قوت قلب میشن! باعث میشن زودتر به زندگی برگردی

تنهایی بد دردیه!! حالا هرچی هم همه خانواده دورت باشن ولی هیشکی جای اونی که رفته رو‌نمیگیره.

عزیزم خدا صبرت بده و روح همسرعزیزتون اروم و قرین رحمت باشه

لعنت ب این کرونا😭

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
حالا چه اصراری داری بگی مشکل داشته.میتونی تسلیت بگو نمیتونی سکوت کن. به جای دلداری دادن.  

به شما چه من باشما حرف زدم بی ادب نفهم نوشتمم خدا رحمتش کنه معلومه کسی تربیتت نکرده که وقتی کسی باهات نبوده سکوت کن نپری وسط ریپلا نکن حوصله تو ندارم 

به شما چه من باشما حرف زدم بی ادب نفهم نوشتمم خدا رحمتش کنه معلومه کسی تربیتت نکرده که وقتی کسی باها ...

باشه تو خوبی. بافرهنگ معلومه از چه خانواده ای هستی. نفهم جد و ابادت اشغال. گمشو 

سلام تسلیت میگم. اتفاقا شوهرت معلومه آدم بسیار قوی ای بوده که ویروس این همه گسترش پیدا کرده چیزیش نشده...و وقتی فهمیدین که نشده کاری بکنید...

خیلی خیلی سخته...

من طلاق گرفتم ولی از دست دادن همسر به هر طریقی سخته‌... اون خلا رو میتونم درک کنم.

اینکه هیچ کس جای شوهر رو نمیگیره...

تنهایی و بی‌کسی...

اما خدا بزرگه... دنیا خیلی کوتاهه و صد سال دیگه همه پیش همدیگه هستید در اون دنیا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزم تسلیت میگم روح همسرتون شاد خیلی غم بزرگ و‌ کمرشکنیه، خدا خودش کمک کنه از پس زندگی بربی ...

سلام مربی جان...

خیلیییییییییی ناراحت شدم...

اصلا خبر نداشتم. تسلیت عرض میکنم.

خدا بهت صبر بده.

فرزند هم داری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2790
2778
2791
2779
2792