2777
2789
😍😍😍😍😍ای جونم😂ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد تو بغلت سکسکه کنه😍😘کی می شه منم این روزا رو ببین ...

سلامت باشی فدات بشم مرسی ازدعای قشنگت 

ان شاءالله که بزودی تجربه میکنی از ته دلم ازخدا خواستم برات😍

دلم روشنه برای شما دلیلشو نمیدونم حس میکنم خیلی زود اونروز میرسه❤

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
اخه تو پوشه ای ک بت میدن ادرس و شماره و...این چیزاهست نوشته ک چ چیزای دارن حتی اون قبلیه سی تی اسکن ...

آاااا خب شهر ما اونقدرا پیچیده نیست اکثرا همرو انجام میدن سونوگرافا😂😅

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نیه شما هرروز داره به سرعت رشد میکنه خیلی زود به این ماها میرسی عزیزم سکسکه شم حس میکنی😅😘

ای جان ای جان الهی ک من فداش بشم ایشالله 🥰🥰🥰🥰

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
وای جدی عزیزم😅😍چقد باحال فکرکن نی نی با سکسکه بدنیا بیاد چقد بامزه میشه اون صحنه حس میکنی عزیزم ...

ای جونم. نه همه نی نیا سکسکه میکنن زیاد. نگران نباش. دل و روده شون تازه خودشو شناخته

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
ای جونم. نه همه نی نیا سکسکه میکنن زیاد. نگران نباش. دل و روده شون تازه خودشو شناخته

آخ واقعا خوب گفتی😂دستگاه گوارششون داره تست میشه گویا

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
آخی مرسی اینارو میشنوم دلم گرم میشه😍خدا نی نیه شمارو حفظ کنه❤

ممنونم گلی 😍همچنین نی نی شما💖💖

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خدا نگهداره برات عزیزم ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی نازم🤗💗

فداتشم ممنونم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم