2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودش گفت فیلم بگیرید ماهمینطور نگاه میکردیم قبلش😂😂خیلی مهربون بود خداخیرش بده

خداروشکر تاآخر پیش همین دکتر برو مثل اینکه خیلی باحاله😅

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
نی نی من هنوز ب اون مرحله نرسیده ک سکسه کنه و لگد بزنه 😍😍😍

نی نیه شما هرروز داره به سرعت رشد میکنه خیلی زود به این ماها میرسی عزیزم سکسکه شم حس میکنی😅😘

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
خداروشکر تاآخر پیش همین دکتر برو مثل اینکه خیلی باحاله😅

نمیدونم انومالی داره یا ن اخه توبرگه ک داده فقط نوشته ان تی و سونومعمولی  ولی واسه قلب ی جادیگه رفته بودم اون نوشته انومالی ان تی همههه چی داره

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
واااایی ای جوووونم😍😘اولین باره می شنوم جنین سکسکه کنه😂بخولمششششش😍😍😍ذوق مرگ شدم😂

اوووه سکسکه میکنه اونم چقد😅بعد گاهی اوقات خودش انگار کلافه میشه هی تکون میخوره حین سکسکه 

منم بدم میاد ازسکسکه واسه همون اونم کلافه میشه فکرکنم😂خیلی باحاله ولی همین چیزای عادیم آدم میترسه😅

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
یاد فیلم با عشق، رزی افتادم. بچه هی سکسکه میکرد تو شکمش، به دنیا هم که اومد همون لحظه داشت سکسکه میک ...

وای جدی عزیزم😅😍چقد باحال

فکرکن نی نی با سکسکه بدنیا بیاد چقد بامزه میشه اون صحنه

حس میکنی عزیزم چیزی نمونده زود میگذره😘من میترسم میگم نکنه من چیزی خوردم اذیتش کرده سکسکه میکنه

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
نمیدونم انومالی داره یا ن اخه توبرگه ک داده فقط نوشته ان تی و سونومعمولی  ولی واسه قلب ی جادیگه ...

اه مگه اینا فرق دارن باهم؟من فکرمیکردم کسیکه ان تی انجام بده آنومالیم انجام میده 

اگه همین داشت پیشش برو چون مطمئنن درآینده با صحته های باحال تری روبرو میشی که بخوای ثبتش کنی خیلی خاطره ساز میشه😍

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
پسر منم تو دلم بود خیلی سکسکه میکرد فداش بشم.گاهی کلافم میکرد دیگه

آخی عزیزدلم

من کلافه نمیشم میترسم خودش کلافه شه😅آخه هنوز شدت ضربش زیاد نیست ولی من حسش میکنم 

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
اوووه سکسکه میکنه اونم چقد😅بعد گاهی اوقات خودش انگار کلافه میشه هی تکون میخوره حین سکسکه  منم ...

😍😍😍😍😍ای جونم😂ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد تو بغلت سکسکه کنه😍😘کی می شه منم این روزا رو ببینم

رقیه بانو که می گن منم من😊عااااااشق زندگی ام و عاشقانه ام زندگی می کنم😍عاشق خودم،آقایی جونم و خانوادم و همه آدم خوبای دنیا💜هیچی و هیچکی نمی تونه حال بد کنه چون من میدونم که خدایی دارم که دوسم داره و مواظبمه😍💜من خشبختم و برای زندگیم تلاش می کنم و از خدا می خوام شمام این طور باشین😘دوستتون دارم💜💜💜                    
وای نینی منم همش سکسکه میزد روزی چند بار به دکتر گفتم گفت طبیعیه

خب الحمدلله مثل اینکه طبیعیه چون اکثرا از دکتراشون پرسیدن و گفتن طبیعیه😍یه روال از رشدشونه حتما

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
اه مگه اینا فرق دارن باهم؟من فکرمیکردم کسیکه ان تی انجام بده آنومالیم انجام میده  اگه همین داش ...

اخه تو پوشه ای ک بت میدن ادرس و شماره و...این چیزاهست نوشته ک چ چیزای دارن حتی اون قبلیه سی تی اسکن هم داره ولی رو پوشه ان تی ک رفتم فقط نوشته بود ان تی و سونومعمولی

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
ااااخی یاد چند ماه قبل خودم افتادم...چه حسی بود...

الهییی 

منم دوماه دیگه دلم تنگ میشه نه

دلم گرفت بااینکه استرسش زیاده ولی خیلی خوبه دوستش دارم باهمه ی سختیاش 

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍