2777
2789
بچه ها من 34هفته ام.. خیلی تکون میخوره و فرق سکسکه و تکون رو هم نمیدونم... اما خیلی تکون میخوره... ی ...

عزیزم چش نزن دیگه بچه رو😅خب پرجنب وجوشه همش دعاکن تکون بخوره بعد یروز بخواد چندساعت بخوابه ما سکته میکنیم که چرا تکونش کم شده😂بسته به فعالیت مادرم هست نگران نباش براش فضای خواب مهیاکن محیط ساکت و آروم و....

درکل یروز خیلی تحرک دارن یروز کم عادیه

نی نیه شما یکم گنده ترشه دیگه سختشه براحتی ورجه وورجه کنه

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
دختر و پسرش فرق داره مگه؟ من تجربه اولمه.... خیلی تکون میخوره خودمم لاغرم همه حرکاتشو حس میکنم... هم ...

نه فرق نداره میگم دختر منم خیلی تکون میخورد بچه اولمم هست منم لاغر بودمو همه حرکاتشو حس میکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخراش واضحه عین ادم بزرگ شکمت هر ی ثانیه میپره بالا اونموقع ثبت کن

آره ان شاءالله

بین اینهمه دغدغه لااقل ۴تا خاطره ی خوب ثبت کنیم ازاین دوران

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
عزیزم چش نزن دیگه بچه رو😅خب پرجنب وجوشه همش دعاکن تکون بخوره بعد یروز بخواد چندساعت بخوابه ما سکته ...

تکوناش درد ناک شده برام... یعنی مال همه این همه تکون میخوره... 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
نه من دکترم بهترین دکتراس خودم استراحت مطلقم بودم ایشون گفت خیلی خوبه و خوشحال باش چون نشونه سلامت ج ...

یادم رفت از دکترم بپرسم ۲هفته دیگه میرم پیشش میپرسم حتما

مرسی عزیزدلم ممنون😍آره بایدم نشونه ی خوبی باشه نمیدونم چجوری به چیزای دیگه ربطش میدن 

واقعا دیگه نباید بیام اینارو تونت سرچ کنم

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
تکوناش درد ناک شده برام... یعنی مال همه این همه تکون میخوره... 

مال من دست و پاشو فشارمیده یهو دستش ازشکمم حس میشه خب گاهی یجوریه منم دستشو فشار میدم میکشه😅

نه صددرصد تکون همه یکسان نیست برای من خیلی هم فعال نیست تقریبا آرومه 

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
چقدجالب چه دکتر پایه ای 😅آره بزرگتر که بشن قشنگ حس میکنی بعد خیلی باحاله 

اره خودش گفت فیلم بگیرید ماهمینطور نگاه میکردیم قبلش😂😂خیلی مهربون بود خداخیرش بده

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

نی نی من هنوز ب اون مرحله نرسیده ک سکسه کنه و لگد بزنه 😍😍😍

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

ای جانم چیزی نیست نی نی من همش سکسکه میکرد هیچی نیست طبیعه 😍😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
نه اصلا سکسکه با تکون فرق داره یه چیز منظمی هی تو شکمت میپره😂مثل نبض ریتم داره  تکوناش اونقد ...

واااایی ای جوووونم😍😘اولین باره می شنوم جنین سکسکه کنه😂بخولمششششش😍😍😍ذوق مرگ شدم😂

رقیه بانو که می گن منم من😊عااااااشق زندگی ام و عاشقانه ام زندگی می کنم😍عاشق خودم،آقایی جونم و خانوادم و همه آدم خوبای دنیا💜هیچی و هیچکی نمی تونه حال بد کنه چون من میدونم که خدایی دارم که دوسم داره و مواظبمه😍💜من خشبختم و برای زندگیم تلاش می کنم و از خدا می خوام شمام این طور باشین😘دوستتون دارم💜💜💜                    

یاد فیلم با عشق، رزی افتادم. بچه هی سکسکه میکرد تو شکمش، به دنیا هم که اومد همون لحظه داشت سکسکه میکرد. چقدر ناز

کاش منم زودی حسش کنم

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

پسر منم تو دلم بود خیلی سکسکه میکرد فداش بشم.گاهی کلافم میکرد دیگه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤