2777
2789

بچه ها من 34هفته ام.. خیلی تکون میخوره و فرق سکسکه و تکون رو هم نمیدونم... اما خیلی تکون میخوره... یه جوری میشم همش... چرا نمیخوابه اصلا... نگران کننده نیست؟؟ 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ی من هم همینطور بود

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
پس اینکه چند ثانیه یه بار میپره سکسکه س. منم میگن چقد شیطون بلا شده وروجک    

آره داره سکسکه میزنه به بچه تهمت نزن شیطون نشده😅آب بیشتربخور میگن بدنو باید هیدراته نگهداشت یکی از دلایلش آب کم خوردن مادره

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
آخی عزیززمممم برای من اونقد شدید نیست که توفیلم مشخص شه خودم حسش میکنم فعلا😅😘😘

اخراش واضحه عین ادم بزرگ شکمت هر ی ثانیه میپره بالا اونموقع ثبت کن

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

ای خدا😍یعنی میشه منم این حسو تجربه کنم 

چرا نمیشه عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه همین الان برات دعامیکنم که خیلی زود یه نی نیه سالم و صالح بذاره تودلت😅😍والا بخدا دوره ی پرازاسترسیه آدم واسه سکسکه هم میترسه😂

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
چرا نمیشه عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه همین الان برات دعامیکنم که خیلی زود یه نی نیه سالم و صالح بذاره ...

ممنون مهربون❤

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪
اره همه بچه ها باید داشته باشن عزیزم قدیما میگفتن بچه داره بزرگ میشه یعنی خوبه و معدش خوب کار میکنه ...

لعنت به این اینترنت و سایتا آخه مینویسن شاید بندناف مشکل داره یا اکسیژن بچه کمه همش آدمو میترسونن عهد کرده بودم سریع هرچیو سرچ نکنما ازوقتی سکسکه رو سرچ کردم یکم استرس گرفتم😓ولی دراصل همینه که شما میگی

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
بچه ها من 34هفته ام.. خیلی تکون میخوره و فرق سکسکه و تکون رو هم نمیدونم... اما خیلی تکون میخوره... ی ...

دخترمنم خستم کرده بود ولی بدنیا ک اومد فوق العاده اروم بود و خواب و خوراک خوب الانم همینطوره 

دخترمنم خستم کرده بود ولی بدنیا ک اومد فوق العاده اروم بود و خواب و خوراک خوب الانم همینطوره 

دختر و پسرش فرق داره مگه؟ من تجربه اولمه.... خیلی تکون میخوره خودمم لاغرم همه حرکاتشو حس میکنم... همه جا هم هست... مال شماهم اینجوری بود؟؟ 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
لعنت به این اینترنت و سایتا آخه مینویسن شاید بندناف مشکل داره یا اکسیژن بچه کمه همش آدمو میترسونن عه ...

نه من دکترم بهترین دکتراس خودم استراحت مطلقم بودم ایشون گفت خیلی خوبه و خوشحال باش چون نشونه سلامت جنینه من اصلا اینترنت نمیومدم چون وافعا چرتو پرت و همه چیو بهم ربط میدن وقتی دکتر داری چرا نت .ششکرخدا 42هفته زایمان کردم هیچ مشکلیم نداشتیم