بچه ها من 34هفته ام.. خیلی تکون میخوره و فرق سکسکه و تکون رو هم نمیدونم... اما خیلی تکون میخوره... یه جوری میشم همش... چرا نمیخوابه اصلا... نگران کننده نیست؟؟
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
آخی عزیززمممم برای من اونقد شدید نیست که توفیلم مشخص شه خودم حسش میکنم فعلا😅😘😘
اخراش واضحه عین ادم بزرگ شکمت هر ی ثانیه میپره بالا اونموقع ثبت کن
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
چرا نمیشه عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه همین الان برات دعامیکنم که خیلی زود یه نی نیه سالم و صالح بذاره تودلت😅😍والا بخدا دوره ی پرازاسترسیه آدم واسه سکسکه هم میترسه😂
اره همه بچه ها باید داشته باشن عزیزم قدیما میگفتن بچه داره بزرگ میشه یعنی خوبه و معدش خوب کار میکنه ...
لعنت به این اینترنت و سایتا آخه مینویسن شاید بندناف مشکل داره یا اکسیژن بچه کمه همش آدمو میترسونن عهد کرده بودم سریع هرچیو سرچ نکنما ازوقتی سکسکه رو سرچ کردم یکم استرس گرفتم😓ولی دراصل همینه که شما میگی
لعنت به این اینترنت و سایتا آخه مینویسن شاید بندناف مشکل داره یا اکسیژن بچه کمه همش آدمو میترسونن عه ...
نه من دکترم بهترین دکتراس خودم استراحت مطلقم بودم ایشون گفت خیلی خوبه و خوشحال باش چون نشونه سلامت جنینه من اصلا اینترنت نمیومدم چون وافعا چرتو پرت و همه چیو بهم ربط میدن وقتی دکتر داری چرا نت .ششکرخدا 42هفته زایمان کردم هیچ مشکلیم نداشتیم