2777
2789

بچه ها من 34هفته ام.. خیلی تکون میخوره و فرق سکسکه و تکون رو هم نمیدونم... اما خیلی تکون میخوره... یه جوری میشم همش... چرا نمیخوابه اصلا... نگران کننده نیست؟؟ 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی من هم همینطور بود

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
پس اینکه چند ثانیه یه بار میپره سکسکه س. منم میگن چقد شیطون بلا شده وروجک    

آره داره سکسکه میزنه به بچه تهمت نزن شیطون نشده😅آب بیشتربخور میگن بدنو باید هیدراته نگهداشت یکی از دلایلش آب کم خوردن مادره

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
آخی عزیززمممم برای من اونقد شدید نیست که توفیلم مشخص شه خودم حسش میکنم فعلا😅😘😘

اخراش واضحه عین ادم بزرگ شکمت هر ی ثانیه میپره بالا اونموقع ثبت کن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
ای خدا😍یعنی میشه منم این حسو تجربه کنم 

چرا نمیشه عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه همین الان برات دعامیکنم که خیلی زود یه نی نیه سالم و صالح بذاره تودلت😅😍والا بخدا دوره ی پرازاسترسیه آدم واسه سکسکه هم میترسه😂

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
چرا نمیشه عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه همین الان برات دعامیکنم که خیلی زود یه نی نیه سالم و صالح بذاره ...

ممنون مهربون❤

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪
اره همه بچه ها باید داشته باشن عزیزم قدیما میگفتن بچه داره بزرگ میشه یعنی خوبه و معدش خوب کار میکنه ...

لعنت به این اینترنت و سایتا آخه مینویسن شاید بندناف مشکل داره یا اکسیژن بچه کمه همش آدمو میترسونن عهد کرده بودم سریع هرچیو سرچ نکنما ازوقتی سکسکه رو سرچ کردم یکم استرس گرفتم😓ولی دراصل همینه که شما میگی

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
بچه ها من 34هفته ام.. خیلی تکون میخوره و فرق سکسکه و تکون رو هم نمیدونم... اما خیلی تکون میخوره... ی ...

دخترمنم خستم کرده بود ولی بدنیا ک اومد فوق العاده اروم بود و خواب و خوراک خوب الانم همینطوره 

دخترمنم خستم کرده بود ولی بدنیا ک اومد فوق العاده اروم بود و خواب و خوراک خوب الانم همینطوره 

دختر و پسرش فرق داره مگه؟ من تجربه اولمه.... خیلی تکون میخوره خودمم لاغرم همه حرکاتشو حس میکنم... همه جا هم هست... مال شماهم اینجوری بود؟؟ 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
لعنت به این اینترنت و سایتا آخه مینویسن شاید بندناف مشکل داره یا اکسیژن بچه کمه همش آدمو میترسونن عه ...

نه من دکترم بهترین دکتراس خودم استراحت مطلقم بودم ایشون گفت خیلی خوبه و خوشحال باش چون نشونه سلامت جنینه من اصلا اینترنت نمیومدم چون وافعا چرتو پرت و همه چیو بهم ربط میدن وقتی دکتر داری چرا نت .ششکرخدا 42هفته زایمان کردم هیچ مشکلیم نداشتیم