2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 69 پست
علائم کرونا چیه بچه ها به جز حس بویایی وسرفه وتب

برا من مثل یه سرماخوردگی بود به علاوه تب و بدن درد و بی حالی. بعدش حس زکام توی سرم و الان که هیچ بویایی ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگید چه علائمی نشان دهنده مبتلا شدنه

علایم متفاوته عزیزم و تغییر کرده

اوایل درگیری ریه،چند وقت اسهال و استفراع،،کاهش بویایی و چشایی،،الان هم سرگیجه و بیحالی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
والا بخدا رایگان دادن ، تازه هر کس کرونا بگیره کل خانواده هم رایگان تست میگیرن

تست کرونا که می گین از این کیت ها یا فقط آزمایش التهاب رو میگید؟؟؟ چون اون کیت ها کمه و ازمایشش پولیه و گرون 

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna
خواهرم و خیلی ها تو شهر که مشکوک بودن رایگان دادن 

نه بابا مادر شوهر من ۷۰ داد تازه آزمایش خون

حلق و بینی که۵۰۰ تا ۷۰۰ تومن نمی جا گفتن ترینشون شده 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
والا بخدا رایگان دادن ، تازه هر کس کرونا بگیره کل خانواده هم رایگان تست میگیرن

نمیگم دروغ میگی

فقط خوشبحال مردم شهرتون

کجایی هستین اگر دوست دارید بگید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بچه هابنظرتون نفراولی که کروناگرف وپخشش کردتوجهان      😐چه حسی داره الان

فک نمیکنم الان حس خاصی داشته باشه به کتفشم نیس الان مگه اونایی که عروسی میگیرن پنجاه نفر تو مراسمشون مبتلا میشن براشون مهمه فقط عروسیو عشق و حاله خودشون میفهمن 

اخه ازمایش خون دقیقه؟ چرا لبنیات نخورم؟

عفونت تو ازمایش خون نشون دادهدمیشه اگر مشکوک بشیم سی تی اسکن و بعدش تست حلق،،

لبنیات بدن سرد و ضعیف میکنه و کرونا علبه میکنه به بدن

عزیزم تهران که اینطور نیست  من خودم پرسنل بیمارستان کرونا هستم همه چیز پولیه،، فقط تب بدون پول ...

خواهر من دندانپزشکه ولی حتی از مریض ها و آدم های عادی هم رایگان میگیرن ، فقط پزشک باید بنویسه

یعنی برمیگرده ؟؟؟

اره ولی برا ما یه دو سه هفته ای طول کشید

شمام نگران نباش خوب میشی 

اونایی ک پیرن یا مشکل خاصی دارن یکم سخته براشون

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
خسته نباشید. خدا قوت میگم کدوم آزمایش نتیجه قطعی کروناست؟؟؟؟ امروز انگار آمار فوت کمتر شده بود

انروز شنیدم ۱۲۰ مطمعن نیستم

دوباره اوضاع وخیمه،،،

تست حلق مطمعنترین راه که برای مریضای بستری انجام میشه

مراکز خصوصی هم انجام میدن ۵۰۰ هزار

کسی از آشناها یا دوستان شما بوده که بیماری زمینه ای داشته باشه و کرونا بگیره بهبود پیدا کنه؟ مثلا ام ...

عمه ی من دیابت شدید داره  فروردین گرفت ولی ۲هفته بستری شد و ای سیو خوابید. در نهایت‌خوب شده الانم‌خوبه

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna