2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 69 پست
خواهر من دندانپزشکه ولی حتی از مریض ها و آدم های عادی هم رایگان میگیرن ، فقط پزشک باید بنویسه

خوشابحال

من خودم از دادم تو بیمارستان خودمون پول دادم😁به ما که میگن پروتکلش اینه

ولی دوستامم میگن پولیه بیمارستاناشون

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انروز شنیدم ۱۲۰ مطمعن نیستم دوباره اوضاع وخیمه،،، تست حلق مطمعنترین راه که برای مریضای بستری انجام ...

من کولیت اولسروز دارم ممکنه برام خطرنلک باشه؟؟؟

الان شوهرم بی حالی و اسهال داره

ازمایش خون دادین؟؟برید ی ازمایش خون بدید اگر عفونت باشه راهنماییتون میکنن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من کولیت اولسروز دارم ممکنه برام خطرنلک باشه؟؟؟

نه عزیزم نگران نباش 

ما مریضای بدحال قلبی داشتیم که خوب شدن چه برسه بقیه بیماری ها

توکلت به خدا باشه،،،الان چند روزه این علایم دارید؟؟اگر یک هفته شده مطمعن باش حتی اگر کرونا باشه رد کردی

شوهر منم داشت  . شما این بیماریت الان خوب شده؟؟ دارو نمیخوری ؟  کلونوسکوپی می شی هر ۲سال؟

دارو می خورم تازگیا کمی خونریزی داشتم. ولی خیلی وقته نرفتم کولونوسکپی می ترسم

یکی از شهر های استان فارس ، تازه خواهرم منفی بود گفتن بیا دوباره بده که دیگه نرفت

خداروشکر که منفی بوده

دارو می خورم تازگیا کمی خونریزی داشتم. ولی خیلی وقته نرفتم کولونوسکپی می ترسم

اخی عزیزم من میدونم چی میکشی شوهر من تقریبا ۹ سال پیش گرفت بستری هم شد ۸۰ سانت زخم داشت و خونریزی ولی یه معجزه شد و حالش خوب شد . الان نه دارو میخوره نه دیگه خونریزی کرده . ان شاالله شماهم خوب میشی  . پرهیز غذایی خیلی مهمه . توی اون دورانی که خونریزی داری

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna