2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 69 پست

منم همین علائمو داشتم اسفند 

بعلاوه بدن درد و حالا بعضی چیزای دیگ

بعد منم خالم بچه هاش و خاهرم گرفتن

الان همه خوب شدیم

خالم اینا خیلی شدید تر بود

فک کنم کرونا بود چون اوایل اصلا رعایت نمیکردیم فک نمیکردیم شهرمون باشه :/

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
من یه هفتس حس بویایی چشایی ندارم و سرفه دارم.  دکتر ازم ازمایش خونcrp  گرفت گف چیزی نیس ول ...

ازمایشت اوکی بوده دیگه.. مایعات زیاد بخور لبنیات نخور

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهرم و خیلی ها تو شهر که مشکوک بودن رایگان دادن 

عزیزم تهران که اینطور نیست من خودم پرسنل بیمارستان گرونا هستم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خواهر من و خیلی های دیگه که میشناسم همه رایگان دادن

عزیزم تهران که اینطور نیست 

من خودم پرسنل بیمارستان کرونا هستم همه چیز پولیه،، فقط تب بدون پول میگیرن بچها

منم تا سه روز بدن درد داشتم

اره

من و خاهرم که تااااا  2 هفته هم اصلا نه چشایی داشتیم نه بویایی 

بعد از دوهفته کم کم خوب شد

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈