2777
2789

کسی از سندرم انتقال خون دوقلو ها سردر میاره؟ داشتین کسیو؟ درمانش چیه علامتش چیه

کاربر جدید نیستم ماریو ۱۹۹۹ م همونکه جغد صورتی پروفش بود😂😂😂😂😂برا سلامت اومدن دوقلوهام یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍😍😍
بچه ها فقط مخاطبمم اسی نیس با همه هستم  لطفا قسممممممممم ندید گنااااه داره بفمید🤦🏻‍♀️

چرا؟ گفتم اگ میدونید وااا

کاربر جدید نیستم ماریو ۱۹۹۹ م همونکه جغد صورتی پروفش بود😂😂😂😂😂برا سلامت اومدن دوقلوهام یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سندروم برای دوقلووهای همسان به وجود میاد چون دوتاشون دارن ازیه لوله غذا میخورن و خون بهشون میرسه بخاطر همین به یکیشون کم میرسه به یکیشون زیاد که باعث سندروم انتقال خون به خون میشه بیشتر دکترا میفرستن آمنیوسنتز تا مطمئن بشن سندروم هست و مشکل مادر زادی نیس وقتی مطمئن شدن راهکار میدن

✖ forget who forgets you ✖
این سندروم برای دوقلووهای همسان به وجود میاد چون دوتاشون دارن ازیه لوله غذا میخورن و خون بهشون میرسه ...

اره از طرق سونوی داپلر بند ناف میفهمن

چطور فهمیدی؟ الان نی نی هات سالمن؟؟؟؟

این سندروم برای دوقلووهای همسان به وجود میاد چون دوتاشون دارن ازیه لوله غذا میخورن و خون بهشون میرسه ...

من خودم برای دوقلو هام همین مشکل پیش اومد این مشکل باعث میشه بین دوقلو ها اختلاف بیفته یکیشون بزرگتر میشه به اونی که کم میرسه کوچیکتر هس اگه اختلافشون کم باشه میان باعمل کردن که هزینشم تقریبا زیاد میشه این لوله ها رو از هم جدا میکنن تا به هردوشون به یک اندازه برسه ولی اگه اختلاف بینشون زیاد باشه یکی از دوقلو هارو برمیدارن و یکی رو میزارن متلا بین دوقلو های من ۴۰درصد از نظر رشد و وزن و خیلی چیای دیگه اختلاف افتاده بود که دکتر گفت باید عمل بشی و یکی از قل ها رو برداری که دیگه منم مجبورشدم اگه این کارم نکنی یه ریسک خیلیییییی بزرگی هس چون ممکنه به اونی که کم میرسه یهو بمیره و همون لحظه که داره جون میده همه خون ها به طرفش کشیده میشه ممکنه خودشو بکشه و اون یکی قل دیگه رو هم بکشه یا اگه اونو نکشه از نظر ذهنی یا جسمی اون یکی قل دیگه رو ناقص کنه 

الان یکیشونو دارم یکیشونو نه

بخاطر سندرم؟ چند هفته فهمیدی ؟؟؟

من خودم برای دوقلو هام همین مشکل پیش اومد این مشکل باعث میشه بین دوقلو ها اختلاف بیفته یکیشون بزرگتر ...

عزیززممممم علامت خاصی نداشتی؟ شکل شکمت یع وری نشده بود؟ ببخشی زیاد میپرسم خیلی ذهنم درگیره توی انومالی اختلاف هفنه نداشتن؟

بخاطر سندرم؟ چند هفته فهمیدی ؟؟؟

تو سبزده هفته با سونو ان تی حدسای زدن دکترا تو ۱۶هفته امنیو سنتز کردم و تو نوزده هفته و دو روز عملم کردن و یکی از قل ها رو برداشتن البته اون قلی که مرده هنوز تو شکمم هس ولی خب زنده نیس

عزیززممممم علامت خاصی نداشتی؟ شکل شکمت یع وری نشده بود؟ ببخشی زیاد میپرسم خیلی ذهنم درگیره توی انوما ...

نه عزیزم خودت هیچی نمیفهمی هیچ علائمی هم نداره فقط و فقط با سونو مشخص میشه تو سونو ان تی پنج روز بینشون اختلاف بود تو سونو انومالی تاریخ زایمان یکیشو بدام زده بود هشت مرداد یکیشو زده بود ۲۶مرداد که گفتن این همه اختلاف زیاد هست و دیگه فایده نداره

نه عزیزم خودت هیچی نمیفهمی هیچ علائمی هم نداره فقط و فقط با سونو مشخص میشه تو سونو ان تی پنج روز بین ...

پس از انومالی متوجه شدی.. بعدش تو شکمت موند تا زایمان؟؟؟؟

نه عزیزم خودت هیچی نمیفهمی هیچ علائمی هم نداره فقط و فقط با سونو مشخص میشه تو سونو ان تی پنج روز بین ...

همون موقعه که من برای مشکلم میرفتم یه خانومی هم دقیقا مشکل منو داشتن ولی اختلاف اونا یکم کمتر از من بود عملشون کردن لوله ها رو از هم جدا کردن ولی کامل جواب نداد حالا خانومه تو سی هفته زایمان کرده بچه ها رفتن تو دستگاه هنوزم تو دستگاه هستن و هزینه دستگاهم خیلی خیلی بالا هس