2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب آب تعریف میکنم اول بعد ب یکی از اطرافیانم.

ما اعتقاد داریم ک آب خواب رو باخودش میبره و تعبیرنمیشه.

بعداینکه ب خوشی و خوبی تعبیرکن تو ذهنت.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من ب آب تعریف میکنم اول بعد ب یکی از اطرافیانم. ما اعتقاد داریم ک آب خواب رو باخودش میبره و تعبیرنم ...

اينو منم شنيدم ولى نميدونم چجورى يعنى آب ميگيرى جلو صورتت بعد ميشورى صورتتو باهاش؟

اينو منم شنيدم ولى نميدونم چجورى يعنى آب ميگيرى جلو صورتت بعد ميشورى صورتتو باهاش؟

😂ن

اینجا چون رودخونه نزدیک ما نیست مجبوریم شیرآب رو باز کنیم و صورتمونو بگیریم جلوی اب بعد خواب رو تعریف کنیم،منتها تند تند بگو اب زیاد هدر نره.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
😂ن اینجا چون رودخونه نزدیک ما نیست مجبوریم شیرآب رو باز کنیم و صورتمونو بگیریم جلوی اب بعد خواب رو ...

قدیما ب رودخونه میگفتن.

منم دو شبه خواب بد ميبينم همش صدقه ميدم چند دقيقه آرومم بعد ترس كل وجودمو ميگيره

خواب ی جور الهام دادن ب ادما تو عالم رویاست.

حواستو این مدت جمع کن.آیت الکرسی زیاد بخون،صدقه بده،تخم مرغ بشکن،بده شوهرت مرغ بکُشه بده در راه خدا.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز