tanin مدیر استارتر عضویت: 1394/10/16 تعداد پست: 1725 عنوان خواب بد 439 بازدید | 18 پست شما وقتى خوابى ميبينيد كه تعبير خوبى نداره چيكار ميكنيد كه تعبير نشه؟چه اعمالى انجام ميدين يا چه دعاهايى ميخونيد؟جز صدقه دادن 1399/03/29 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز_ps عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 2566 هیچی اصلا بهش فکر نمیکنم خواب خوابه این تعبیر و این چیزا همش الکی هستفقط اگر خواب مردن باشه صدقه میذارم کنار همین *پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
tanin مدیر استارتر عضویت: 1394/10/16 تعداد پست: 1725 هیچی اصلا بهش فکر نمیکنم خواب خوابه این تعبیر و این چیزا همش الکی هست فقط اگر خواب مردن باشه صدقه م ... صدقه تاثير داره براى يه خواب خيلى بد؟
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 من ب آب تعریف میکنم اول بعد ب یکی از اطرافیانم.ما اعتقاد داریم ک آب خواب رو باخودش میبره و تعبیرنمیشه.بعداینکه ب خوشی و خوبی تعبیرکن تو ذهنت. خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
پرواز_ps عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 2566 صدقه تاثير داره براى يه خواب خيلى بعد؟ اره من همش خواب مرگ میدیدم اما صدقه دادم اروم شدم *پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
tanin مدیر استارتر عضویت: 1394/10/16 تعداد پست: 1725 من ب آب تعریف میکنم اول بعد ب یکی از اطرافیانم. ما اعتقاد داریم ک آب خواب رو باخودش میبره و تعبیرنم ... اينو منم شنيدم ولى نميدونم چجورى يعنى آب ميگيرى جلو صورتت بعد ميشورى صورتتو باهاش؟
tanin مدیر استارتر عضویت: 1394/10/16 تعداد پست: 1725 اره من همش خواب مرگ میدیدم اما صدقه دادم اروم شدم منم دو شبه خواب بد ميبينم همش صدقه ميدمچند دقيقه آرومم بعد ترس كل وجودمو ميگيره
tanin مدیر استارتر عضویت: 1394/10/16 تعداد پست: 1725 روزاى خاص تعبيراى متفاوت دارنمن نگاه كردم نوشته بود تعبيرش برعكسه متوجه نشدم يعنى چى كه برعكسه
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 اينو منم شنيدم ولى نميدونم چجورى يعنى آب ميگيرى جلو صورتت بعد ميشورى صورتتو باهاش؟ 😂ناینجا چون رودخونه نزدیک ما نیست مجبوریم شیرآب رو باز کنیم و صورتمونو بگیریم جلوی اب بعد خواب رو تعریف کنیم،منتها تند تند بگو اب زیاد هدر نره. خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
پرواز_ps عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 2566 منم دو شبه خواب بد ميبينم همش صدقه ميدم چند دقيقه آرومم بعد ترس كل وجودمو ميگيره خواب کم پیش میاد اتفاق بیوفته به مدت بهش فکر نکنید *پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 😂ن اینجا چون رودخونه نزدیک ما نیست مجبوریم شیرآب رو باز کنیم و صورتمونو بگیریم جلوی اب بعد خواب رو ... قدیما ب رودخونه میگفتن. خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
tanin مدیر استارتر عضویت: 1394/10/16 تعداد پست: 1725 😂ن اینجا چون رودخونه نزدیک ما نیست مجبوریم شیرآب رو باز کنیم و صورتمونو بگیریم جلوی اب بعد خواب رو ... حتما اين كارو ميكنم عزيزمممنون🙏
tanin مدیر استارتر عضویت: 1394/10/16 تعداد پست: 1725 خواب کم پیش میاد اتفاق بیوفته به مدت بهش فکر نکنید اميدوارم😢لطفا دعا كنيد تعبير نشهمن هر كار از دستم بر ميومد انجام دادم😔
پرواز_ps عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 2566 اميدوارم😢 لطفا دعا كنيد تعبير نشه من هر كار از دستم بر ميومد انجام دادم😔 چیزی نمیشه اصلا نگران نباشید💙 *پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 منم دو شبه خواب بد ميبينم همش صدقه ميدم چند دقيقه آرومم بعد ترس كل وجودمو ميگيره خواب ی جور الهام دادن ب ادما تو عالم رویاست.حواستو این مدت جمع کن.آیت الکرسی زیاد بخون،صدقه بده،تخم مرغ بشکن،بده شوهرت مرغ بکُشه بده در راه خدا. خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰