2777
2789
خواب ی جور الهام دادن ب ادما تو عالم رویاست. حواستو این مدت جمع کن.آیت الکرسی زیاد بخون،صدقه بده،تخ ...

ميشه بپرسم چجورى بايد تخم مرغ بشكنم؟

اين مدت خيلى دعا خوندم، صدقه دادم، آيه الكرسى خوندم

و چون موقعيتش رو نداشتم مرغ سر ببريم

دوتا مرغ كشتار همون روز رو خريدم نيت كردم و بردم براى دوتا خانواده نيازمند

اگه فايده نداره راهشو پيدا كنم يه مرغ سر ببريم حتما

نمك هم نذر كردم و پخش كردم

ميشه بپرسم چجورى بايد تخم مرغ بشكنم؟ اين مدت خيلى دعا خوندم، صدقه دادم، آيه الكرسى خوندم و چون موق ...

تخم مرغ رو با مقداری نمک و اسپند بذار تو دوتا مشمبافریزر بچرخون دورسر خودتو خونوادت و بنداز زمین بیرون از خونه ،مثلا حیاط یا کوچه بعد بنداز اشغالی ک کسی نبینه فحش بده، کوچه ها پره از تخم مرغاییه ک همینجوری ازپنجره پرت میکنن توکوچه،اینجوری ک من گفتم بهتره.

خیره ان شاءالله.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ رو با مقداری نمک و اسپند بذار تو دوتا مشمبافریزر بچرخون دورسر خودتو خونوادت و بنداز زمین بیر ...

چه خوب ممنون از راهنماييت عزيزم

اميدوارم هرچى از خدا ميخواى بهت بده

حتما انجامش ميدم🙏

چه خوب ممنون از راهنماييت عزيزم اميدوارم هرچى از خدا ميخواى بهت بده حتما انجامش ميدم🙏

زنده باشی عزیزم،کلا تخم مرغ واسه چشم زخمم، خیلی خوبه

ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیادگلم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
2790
2778
2791
2779
2792