2777
2789
عنوان

ریزش مو

81 بازدید | 9 پست

سلام،ریزش موی شدید پیدا کردم،عروسیمم اواخر امسال یا اوایل سال دیگه ست،رفتم پسرونه پسرونه کوتاه کردم...ناراحتم😭😔ولی یه عروس موکوتاه بهتر یه عروس کچل

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

غصه عروسیو نخور، الان موهای مصنوعی کار میکنن لای موها،شنیون میکنن برات قشنگ،

فقط برو دکتر آزمایش بده، یا یه ویتامینی کم داری،یا مشکل هورمونی داری، از پلی کیستیک هم میشه ، از مشکل تیروئد هم میشه، برو دکتر بگو آزمایشات کامل هورمونی و ویتامین و کم خونی برات بنویسه

قرص هیرویت هم خوبه، 

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

برا عروسیت یه ارایشگر ماهر پیدا کنی موهاتو انچنان درست میکنه که همه فک میکنن موهات تا کمرته.

من مامانم حالا 21 سال قبل عروسیش موهاش پسرانه بود ولی ارایشگره در حد عالی موهاشو درست کرده بود ک بلند و طبیعی به نظر میرسید