2777
2789

بپرس 

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍       ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
بپرس

من تا حالا به ماه گرفتگی نگاه نکردم برام مهم نبوده اصلا میخواستم بدونم وقتی ماه گرفتگی اتفاق میفته ماه بازم دیده میشه یا ن 

مثلا ۱۶ خرداد ماه گرفتگی بود ولی تو شهر ما ماه اصلا نبود مثل زمانیکه آسمون فقط ستاره داره انگار خیلی نگاه کردم ولی ماهو ندیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا حالا به ماه گرفتگی نگاه نکردم برام مهم نبوده اصلا میخواستم بدونم وقتی ماه گرفتگی اتفاق میفته م ...

خوب وقتی ماه گرفتگی میشه یه سیاره مقابل ماه قرار میگیره و برای چند دقیقه کامل روی ماه قرار میگیره و ماه اصلا دیده نمیشه بعد یواش یواش کنار میره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من تا حالا به ماه گرفتگی نگاه نکردم برام مهم نبوده اصلا میخواستم بدونم وقتی ماه گرفتگی اتفاق میفته م ...

ماه گرفتگی زمانه اتقاق میوفته ک سایه زمین روی ماه بیوفته و ماه پنهان میشه اما به چشم مسلحه قابل دیده ک رنگش به صورت نارنجی هست

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍       ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
خوب وقتی ماه گرفتگی میشه یه سیاره مقابل ماه قرار میگیره و برای چند دقیقه کامل روی ماه قرار میگیره و ...

پس چه طور میگن امشب مثلا ماه گرفتگیه ببینید وقتی ماه اصلا دیده نشه پس برای چی میگن ببینید چیو ببینیم آسمون خالی 

ماه گرفتگی زمانه اتقاق میوفته ک سایه زمین روی ماه بیوفته و ماه پنهان میشه اما به چشم مسلحه قابل دیده ...

بلخشید شب ماه گرفتگی تو آسمون شهر ما اصلا ماهی دیده نمیشد یعنی من نمیدیدم یا کلا دیده نمیشه 

پس چه طور میگن امشب مثلا ماه گرفتگیه ببینید وقتی ماه اصلا دیده نشه پس برای چی میگن ببینید چیو ببینیم ...

خب مشخصه دیگه که یواش یواش یه گردی میاد روی ماه قرار میگیره و بعد سریع کنار میره اون موقع که کامل میپوشونه شاید به دقیقه هم نرسع ولی خب نور ماه از اطراف معلومه اگر ویدئو هاشو ببینی میفهمی چی میگم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پس ماه دیده میشه ولی رنگش تغییر میکنه درسته ؟ 

نه با چشم غیر مسلح یعنی چشمی که به هیچ چیز مجهز نباشه ماه دیده نمیشه 

اما 

با چشم مسلح یعنی چشمی که مجهز به تلسکوپ یا عینک های خاص باشه ماه دیده میشه اما بع رنگ نارنجی

ببخشید امروز چندشنبس؟۵ یا جمعه؟؟

۵ شنبه

بلخشید شب ماه گرفتگی تو آسمون شهر ما اصلا ماهی دیده نمیشد یعنی من نمیدیدم یا کلا دیده نمیشه 

کلا دیده نمیشه