بعضی دوستا خیلی عنن. دوستم منو برد تو گروه که تقلب کنیم . بعد دوست دوستم که دوست منم میشه😂یه سواب پ ...
اقا من دلم برات کباب شد خیلی بده شریک جرمت اینجوری باشه🤣🤣🤣🤣
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دهنمونو سرویس کردی با این پروکسیی نه جدیده، وقتی زندگیتو ول میکنی میری این چیزا ...
😂😂😂امروز ی لحظه ب دلم اومد گوشیمو بکوبونم ب دیوار دلم نیومد با مشت زدم تو دیوار دردم گرف😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
تو غلط کردی میای تعریف میکنی برام کیه از کجا اومده😡😡😡😡😡
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
واقعا داغ جیگر سوزیه مخصوصا بفهمی تورو برا کارشون میخان😂کثافتا. تف تو ذات یَک یَکشون
😂😂😂اخ اخ آره
ی گروه دیگ پیدا نکردی برا تقلب؟؟
واقعا داغ جیگر سوزیه مخصوصا بفهمی تورو برا کارشون میخان😂کثافتا. تف تو ذات یَک یَکشون
😂😂😂اخ اخ آره
ی گروه دیگ پیدا نکردی برا تقلب؟؟
ن دیگه خودم الان یه راه پیدا کردم از رو پی دی اف سرچ میکنم. 😎
افرین من ادمای خودکفارو دوس