2777
2789

بچه ها فرض کنین دوستتون وسط چَت بهتون میگه دلم خیلی درد میکنه فعلا آف میشم هرموقع خوب شدم حتمن پیام میدم 

شیش ساعت بعد ، شما خودتون پیام میدید که چیشد بهتری؟ 

درجواب میگه اره یکم بهترم داشتم با فلان دوستم حرف میزدم 😐😐😐

بهتون برنمیخوره ؟😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میزنم از وسط نصفش میکنم😒

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
😐میخوره

شیش ساعت تموم منو سرکار گذاشته با بهونه ی الکی سردرد ک بپیچونتم بره با دوست مسخرش حرف بزنه خب عین ادم میگفتی میخوام برم دیگه این بهونه های تخیلیت چیه 

ورپریده هوس باز چرا بیداری؟؟؟؟؟؟

چرا تاپیک میزنی این موقع😒😒😒😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
نه واسه چی بر بخوره ادم من که نیست همش به من بچسبه دلش خواسه با کسی دیگه پیام بده شایدم اون طرف کارش ...

وا خب من که گفته بودم یدونه پیام کوچیک بده بگو بهتر شده دلم یعنی وقت پیام دادن کوچیکم نداشت اونوقت وقت چت کردن با دوستشو داشت؟

بعضی دوستا خیلی عنن. دوستم منو برد تو گروه که تقلب کنیم . بعد دوست دوستم که دوست منم میشه😂یه سواب پرسید من یاد نداشتم اون رشتش فرق میکنع ولی من ترم پیش بیوشمی پاس کردم اون الان. منم ترم پیش بیوشیمیم خوب بود 20 شدم. اما الان سوالاشو یادم نبودکه بگم بهش. حالا دوست خودم . پلت شده برام که به دوستش کمک نکردم . منم از گروه لف دادم . فهمیدین چیشد😂😂اصلا مشخصه امتحان دارم گوزپیچ شدم

بعدا وجود نداره یا الان یا هیچ وقت. ❤
بتوچه نکبت خانوم 😂تو تلگراام چرا عسک عشقاتو ندادی 😂😂

باور کن هنوزم منتظرم پرو کسی وصل شه بیاد😂😂😂😂😂

این دوستت کیه نکنه منم😐

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!