2777
2789
جالبه... خودتم بلدی پس؟

اره من از بابام بیشتر بلدم البته فقط کف خوانی رو ..چون خودم علاقه داشتم ب این مورد ..واس همین خیلی دنبال منابع اصلیش بودم ک یادش بگیرم

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود من خیلی شک دارم به صحتش ولی میخام بدونم کسی تجربه داشته که واقعا گره کارشون باز شده باشه؟

سلام آره من انجام دادم فال تک نیت و چیزای این مدله دقیقا همون دراومده طرف هزینه کم می‌گرفت خدایی کار می‌کرد عین کلاهبردار میلیونی نبود کاراش ارزون ازم گرفت، راضی بودم من واسه همین جواب داد و همون شد 

انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)   
سلام آره من انجام دادم فال تک نیت و چیزای این مدله دقیقا همون دراومده طرف هزینه کم می‌گرفت خدایی کار ...

خب بعدش اتفاق بدی نیفتاد برات خدایی نکرده؟منظورم اینه که چند وقت گذشت مث این تجربیاتی که بچه ها میگن نشد؟

خب بعدش اتفاق بدی نیفتاد برات خدایی نکرده؟منظورم اینه که چند وقت گذشت مث این تجربیاتی که بچه ها میگن ...

نه، همون اتفاق که پرسیده بودم با همون تاریخی که گفت افتاد در اوج ناباوری

انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)   
وااا....حالا که جدا شدن ؟!چه اشتباهی کرده خودشو الکی از بین برده جلو بقیه 

اره منم تعجب کردم این چه اعترافی بود کرده اره جدا شدن با پسره ازدواج کرد پسره بیکار بود این خرج رو میداد کارمند بود دختره بعد برای پسره یه موبایل خیلی گرون خرید بعد پسره رفت سرکار اونم استخدام شد یجا دختره چهل میلیون داد خونه پسره رو تعمییر کرد ماشین خریدن شاستی بلند باهم ، آخرم پسره اینو هل داد از خونه انداخت بیرون با وسایلش گفت برو.الان یه سالی هست جدا شدن

بیچاره دختره😔

ساده بود دختره .ماشین به نام دختره بود پسر گولش قبل طلاق گفت ماشینو بکن به نام من طلاقت ندم دخترم رفت زد به نامش پسرم منتظر همین بود بعد طلاق بده اصن واضح بود ماشینو به نام کنه دنباله طلاق میره